opc_loader

Specific CID Digestive Support dog
2x 2 (=4) kg datumkorting

Artikelnr: 02.09.244

Datumkorting, houdbaar tot 28-09-2024. 1x 2x2 kg beschikbaar

38,50 35,95 U bespaart: 7%

2 x 2.5 kg. SPECIFIC Digestive Support droge en natte voedingen zijn ideale voedingen voor de behandeling van spijsverteringsproblemen die in verband worden gebracht met malabsorptie en maldigestie, zoals chronische diarree, exocriene pancreas insufficiëntie, bacteriële overgroei van de dunne darm en sommige gevallen van colitis die veroorzaakt worden door irritatie als gevolg van onverteerd voedsel.  De voedingen zijn speciaal ontwikkeld om het spijsverteringssysteem te ontlasten en ter compensatie van het verlies aan vitaminen en mineralen waar het huisdier als gevolg van de ziekte mee te maken kan krijgen.


Argumentatie en ingrediënten
Dankzij de hoge kwaliteit en de goede verteerbaarheid van de ingrediënten is SPECIFIC Digestive Support  een ideale voeding voor patiënten met spijsverteringsaandoeningen zoals chronisch braken, diarree en/of flatulentie. Exocriene pancreas insufficiëntie wordt gekenmerkt door een sterk verminderde afscheiding van spijsverteringsenzymen door de alvleesklier. Hierdoor blijven onverteerde voedselresten in het maagdarmkanaal achter, hetgeen kan leiden tot diarree, flatulentie en bacteriële overgroei.

SPECIFIC Digestive Support geeft het dier goed verteerbare nutriënten die gemakkelijker kunnen worden afgebroken en vervolgens worden geabsorbeerd.

Specific CID Digestive Support dog
2x 2 (=4) kg datumkorting
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Specific CID Digestive Support dog
2x 2 (=4) kg datumkorting


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: