opc_loader

Feliscratch by Feliway 9 x 5 ml

Artikelnr: 01.02.110
Ceva

Helpt uw kat om te krabben op de juiste plek!

20,30
Verzendmethode
PostNL:
3,50
Feliscratch by Feliway® 9 x 5 ml, is een synthetische kopie van de feromonen die de kat in de huid tussen de tenen aanmaakt. Dit feromoon wordt gebruikt door katten om hun territorium te markeren.
Voor uitleg zie de video

Veel katten die op ongewenste plekken krabben hebben wel een krabpaal, maar gebruiken deze (tot grote ergernis van de eigenaar) niet. Krabben is natuurlijk gedrag voor de kat en mag en kan niet afgeleerd worden. Sterker nog, katten MOETEN kunnen krabben. Om de nagelhoesjes bij te houden en maar ook om hun territorium te markeren. Wanneer een kat krabt worden pootjesferomonen afgegeven (feromonen zijn stofjes waarmee diersoorten onderling communiceren) en worden krabmarkeringen achtergelaten. Dit krabben kan wel verplaatst worden als dit gebeurt op een ongewenste plek, zoals je bank, tafel, stoelen, tapijt, etc.

FELISCRATCH by FELIWAY zorgt ervoor dat de kat gaat krabben waar het moet, namelijk op de krabpaal. Het verplaatst krabben van een ongewenste plek naar een gewenste plek en het voorkomt ongewenst krabben als een nieuwe kat of kitten in huis komt. Het product heeft een unieke 3-voudige werking:

1. Kattenkruid lokt de kat naar de krabpaal (aantrekking door geur)

2. De blauwe kleur bootst de krabmarkeringen na (visuele aantrekking). De blauwe kleur vervaagt, maar blijft wel zichtbaar op de krabpaal.

3.Het pootjesferomoon (Feline Interdigital Semiochemical) zorgt ervoor dat de kat daar gaat krabben (instinctief krabgedrag)

Dit alles zorgt ervoor dat de kat zijn eigen pootjesferomonen op de krabpaal aanbrengt en de krabpaal blijft gebruiken.Feliscratch® wordt gebruikt om katten niet meer op ongewenste plaatsen te krabben/ de nagels te scherpen.
Dosering:
  • Week 1: dagelijks een pipet.aanbrengen
  • Week 2: geen actie nodig
  • Week 3: Op de eerste dag 1 pipet. De rest van de week niet.
  • Week 4: Op de eerste dag 1 pipet. De rest van de week niet.

Wanneer er na een maand geen verbetering zichtbaar is, kunt u bovenstaand schema opnieuw gebruiken.

Feliscratch by Feliway 9 x 5 ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items