opc_loader

Feliway Friends 2x Feromoon verdamper en 48 ml flacon

Artikelnr: 01.02.132
Ceva
38,95
Verzendmethode
PostNL:
2,95
2x Feliway Friends Starterset Verdamper + 2x 48 ml flacon. 
Feliway Friends ® is een synthetische kopie van het gezichtsferomoon van de kat. Dit feromoon wordt gebruikt door katten om hun territorium als veilig te markeren.
Het is wetenschappelijk bewezen dat FELIWAY® FRIENDS katten helpt om in harmonie samen te leven in hetzelfde huis, doordat het helpt om conflicten en spanningen tussen katten te verminderen.
48 ml - 1 maand werkzaam
Wanneer u de Feliway Friends® verdamper gebruikt:
- Verwijder de dop van de flacon
- Draai de verdamper op de flacon en draai deze voorzichtig vast
- Plaats de verdamper in het stopcontact
- Plaats de verdamper niet achter een deur, gordijn of onder meubilair
- Laat de verdamper gedurende minimaal 4 weken continu in het stopcontact
- Plaats een navulling indien nodig
Raadpleeg een dierenarts wanneer uw kat tekenen van stress vertoont. Er zou een medisch probleem kunnen zijn die verdere behandeling nodig maakt.
De verdamper en de navulling zijn speciaal ontworpen voor de Feliway Friends® verdamper. Er kan geen garantie worden gegeven indien een ander apparaat wordt gecombineerd met de navulling. Uiteraard geldt hetzelfde als de verdamper wordt gebruikt met een andere substantie.
Verdamper + flacon (voor 1 maand)

Feliway Friends 2x Feromoon verdamper en 48 ml flacon
Resultaat: 1


Op advies van de dierenarts heb ik dit product aangeschaft, ik heb 2 katers,broertjes van elkander, gecastreerd en gechipt, van bijna twee en een half jaar oud, waarvan er een dominant is, waardoor hij zijn broertje telkens in de nek beet, en zelfs in zijn keel, en erg jagen achter elkaar, na een aantal weken dit in gebruik te hebben, blijken ze inderdaad wat rustiger te zijn geworden. Het werkt dus wel degelijk. Het beste is, om er meerdere in huis te plaatsen, zodat deze geur in heel het huis zich kan verspreiden. Beoordeling goed dus.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: