opc_loader

Douxo Pyo Pads 30 stuks

Artikelnr: 01.05.115

Ideaal voor huidplooien

13,95
Verzendmethode
PostNL:
3,50

Douxo Pyo Pads

Katoenen, geimpregneerde wattenschijfjes met ophytrium en chloorhexidine.

Ondersteunt de microbiële balans en de huidbarrière. Ideaal voor kleine en moeilijk bereikbare huidplooien, tenen, oorschelpen etc.

  • Voor kleine en moeilijk bereikbare delen
  • Verzorgende werking
  • Herstellende werking bij huidinfecties

Sebomild P is een mild reinigende (verzorgings)shampoo die speciaal ontwikkeld is voor het gebruik bij matige huidproblemen van keratoseborroeïsche aard bij honden en katten. Het specifieke van Sebomild P shampoo is de elkaar versterkende combinatie van bestanddelen. Deze shampoo remt het schilferen, verwijdert de overtollige hoorncellen en talg en controleert de natuurlijke microbiële flora van de huid.  Daarnaast wordt de huid meer gehydrateerd door de aanwezigheid van ammonium lactaat en chitosanide. Chitosanide is een natuurlijk polymeer dat een beschermende film op de huid vormt. Pirocton olamine draagt verder bij aan het herstel van de microbiële balans van het ecosysteem van de huid.

Sebomild P shampoo bevat Spherulieten® en essentiële oliën. Spherulieten® zijn microscopisch kleine bolletjes, die de werkzame stoffen geleidelijk afgeven en daarmee voor een langdurige werkzaamheid zorgen.
AKI-systeem

Huidproblemen worden ingedeeld in drie groepen: Allergie, Keratoseborroe en Infectie. 
De Virbac dermatologische lijn heeft een oplossing voor alle problemen binnen deze drie groepen. De flacons zijn voorzien van een A, K of I die corresponderen met de bovenstaande groepen. Zo is simpel en snel te zien welke shampoo nodig is in de therapie ter behandeling van deze problemen. 
Sebomild P is voorzien van de K: Keratoseborroe
.
  

Douxo Pyo Pads 30 stuks heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items