opc_loader

Bestellingen boven 40 euro gratis verzenden! (NL)

anders maar 3,50 euro verzendkosten

Finidiar KH smakelijke pasta

Artikelnr: 10.07.003
9,95
Verzendmethode
PostNL:
3,50

Finidiar bij diarree of spugen

Smakelijke pasta

Samenstelling
Bevat per ml: 2 mg calciumchloride hexahydraat, 20 mg aluminiumhydroxide gel (gedroogd), 112,5 mg kaolien, 1 mg magnesiumchloride, 17,5 mg natriumchloride en rundvleessmaakstof.

Beschrijving
Aluminiumhydroxide vermindert de concentratie van zoutzuur in de maag en reduceert daardoor de hoeveelheid zuur die in het duodenum komt. Ook de prototypische activiteit van pepsine wordt onderdrukt als de zuurgraad van de maaginhoud toeneemt (pH>4). Verder kan aluminiumhydroxide gas en toxinen binnen (absorberend) en een beschermend effect hebben op de darmwand. Het colloïdale kaolien heeft absorptieve eigenschappen voor toxinen uit de darminhoud. FINIDIAR KH kan door deze eigenschappen (1) bacteriën, toxinen en irriterende stoffen uit de darm absorberen, (2) het darmslijmvlies beschermen, (3) de ontsteking verminderen, (4) toxinen inactiveren, (5) de hyperperistaltiek verminderen en (6) bijdragen tot een normale stoelgang. De combinatie van stoffen kan een positieve invloed hebben als adjuvans van een anti-bacteriële en/of antiparasitaire therapie.

Indicaties
Als ondersteuning van dieetmaatregelen bij aandoeningen van het maagdarmkanaal bij hond en kat.

Toedieningswijze & dosering
Uitsluitend voor orale toediening.

Dosering
Tweemaal daags 1 ml per 5 kg lichaamsgewicht gedurende 2 tot 3 dagen. Het is raadzaam het voedingsadvies van de dierenarts te volgen.

Bewaring
Beneden 25°C in goed gesloten verpakking.
Buiten bereik van kinderen bewaren.

Verpakking
Doseerinjector met 10 doseringen.

Finidiar KH smakelijke pasta heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items