opc_loader

Eukanuba Joint Mobility Dog 1 x 12 kg

Artikelnr: 02.04.002
Eukanuba
68,95

Uitverkocht

Verzendmethode
PostNL:
0,00

Langere levertijd. Voor de actuele levertijd kunt u ons mailen.

1 x 12 kg. GRATIS VERZENDING. Eukanuba Joint Mobility Dog is dieetvoeding ter ondersteuning van gewrichtsproblemen bij honden.

Gewrichtsaandoeningen
Bijna de helft van alle honden krijgt vroeg of laat te kampen met osteoartritis, een van de meest voorkomende gewrichtsaandoeningen. Gewrichtsproblemen ontstaan als de kwaliteit van het kraakbeen achteruit gaat. Kraakbeen vormt immers een beschermende laag tussen de gewrichten en vangt schokken op. De aantasting van het kraakbeen is meestal het gevolg van normale ouderdomsslijtage.

Latere leeftijd
Gewrichtsproblemen komen dan ook vaker voor op latere leeftijd. Oudere honden zijn meestal ook minder actief, en worden zwaarder. Overgewicht verhoogt de kans op gewrichtsproblemen. Honden die al pijnlijke gewrichten hadden, krijgen dus nog meer last als hun gewicht toeneemt.

Eigenschappen Eukanuba Joint Mobility
Evenwichtige voeding draagt in hoge mate bij tot de gezondheid van de gewrichten. Eukanuba Joint Mobility is speciaal ontwikkeld voor honden met gewrichtsproblemen en draagt bij tot hun algemene gezondheid. Bovendien pakt het dieet ook leeftijdsgebonden risicofactoren zoals overgewicht aan.

Samenstelling
Twee speciale stoffen, Glucosamine en Chrondroitinesulfaat, zorgen voor gezonde gewrichten en meer beweeglijkheid.
Een verlaagd gehalte aan calorieën en extra L-carnitine zorgen voor een optimaal lichaamsgewicht, zodat de gewrichten minder belast worden.

Speciale voedingsstoffen versterken het immuunsysteem, zorgen voor een gezonde huid en vacht, ondersteunen het maag-darmstelsel en regelen het bloedsuikermetabolisme.

Eukanuba Joint MobilityDog  is een voeding voor honden met gewrichtsklachten.

Eukanuba Joint Mobility Dog 1 x 12 kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items