opc_loader

Bestellingen boven 40 euro gratis verzenden! (NL)

anders maar 3,50 euro verzendkosten

Royal Canin Mobility C2P+ 1 x 7 kg

Artikelnr: 02.04.102

GEEN VERZENDKOSTEN

45,75
Verzendmethode
PostNL:
0,00

1 x 7 kg GEEN VERZENDKOSTEN. Royal Canin Mobility C2P+ is een effectieve manier om de kwaliteit van leven van honden met een verminderde mobiliteit te helpen verbeteren. Door de uitstekende smakelijkheid en de goede tolerantie is langdurig gebruik eenvoudig. 

Vanaf eind oktober 2015 worden de voedingen Mobility Diet en Mobility Diet Larger Dogs vervangen door één product met een verbeterde receptuur, genaamd Mobility Diet C2P+. Vanaf medio december 2015 is er ook blikvoeding Mobility Diet C2P+ voor de hond verkrijgbaar.

Het product Mobility Diet C2P+ bevat het nieuwe en wetenschappelijk bewezen gepatenteerde ‘C2P+TM gewrichtscomplex’, een unieke combinatie van kurkuma-extract, gehydrolyseerd collageen en polyfenolen uit groene thee. Deze combinatie zorgt voor aanzienlijke verbetering van de mobiliteit en levenskwaliteit van honden. Studies met de Mobility C2P+ laten uitstekende resultaten zien, zowel wat betreft de werkzaamheid van de voeding als de smaak en verteerbaarheid.

Andere voordelen van de nieuwe Royal Canin Mobility C2P+ zijn:

  • Verlaagd fosfor gehalte: geschikter voor oudere honden
  • Matig caloriegehalte: om overgewicht tegen te gaan en te voorkomen
  • S/O index: zorgt voor een urine waarin zowel de vorming van struviet- als calciumoxalaatkristallen wordt beperkt.

Na uitvoerige testen uitgevoerd door specialisten aan de Universiteit van Luik bleek dat 88% van de onderzochte honden een verbetering in de beweeglijkheid liet zien na 42 dagen de voeding gebruikt te hebben.

Mobility Diet C2P+ droogvoeding is verkrijgbaar in de verpakkingsgroottes 2 kg, 7 kg & 12 kg.  De nieuwe blikvoeding is vanaf medio december 2015 verkrijgbaar in 400 gram.

Royal Canin Mobility C2P+ 1 x 7 kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items