opc_loader

Bestellingen boven 40 euro gratis verzenden! (NL)

anders maar 3,50 euro verzendkosten

Specific Skin function Support (COD) 3x 7 kg

Artikelnr: 02.07.071
145,95
Verzendmethode
PostNL:
0,00

2x 7 kg. GRATIS VERZENDING. Specific COD Omega Plus Support

Specific COD Skin function Support is ontwikkeld voor het helpen bij huidproblemen bij honden met allergieën. Ideaal voor honden die bepaalde contactallergieën niet kunnen vermijden. Met omega-3 vetzuren EPA van visolie en GLA (gamma-linoleenzuur) van borage-olie. Hogere gehaltes aan EPA en GLA dan andere verkrijgbare diëten. Goede verteerbaarheid, zeer smakelijk en een complete voeding. 
De huid is het grootste orgaan van het lichaam, met een hoge stofwisseling en een grote behoefte aan nutriënten. De verhoogde concentraties aan meervoudig onverzadigde vetzuren, totaal vet, vitamine A, vitamine E, vitamine B complex, eiwit, zink en selenium in Specific Omega Plus Support ondersteunen de gezondheid en de kwaliteit van de huid en de vacht.

Naast de gunstige effecten van Omega-3 vetzuren op allergische huidontstekingen, hebben veel onderzoeken ook de gunstige effecten aangetoond van een verhoogde inname van Omega-3 vetzuren op aan kanker gerelateerde cachexie, neoplasie, nierziekte en immuungerelateerde aandoeningen zoals bijvoorbeeld arthritis en colitis.

EPA en DHA kunnen de ontstekingsreacties in de huid verminderen door de productie van minder ontstekingsopwekkende eicosanoïden.

Specific Skin function Support (COD) 3x 7 kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items