opc_loader

Specific COD-HY Allergy Management Plus Support
2 x 7 kg

Artikelnr: 02.07.267

Gratis verzending!

126,95

.GRATIS VERZENDING. Specific Allergy Management Plus COD-HY, voor honden met huidproblemen en/of atopie

Eigenschappen

-Speciaal ontwikkeld voor het helpen bij huidproblemen bij honden met allergieën.
-Bevat zalm-proteine en rijst. De zalm is een product van hoge kwaliteit afkomstig uit de Noorse fjorden.
-Speciaal samengesteld oor de behandeling van allergische huidproblemen, veroorzaakt door bijv. atopie, vlooienallergie of een combinatie van allergieën.
-Bevat een hoog gehalte aan Omega-3 en Omega-6 vetzuren, voor het onderdrukken van opkomende ontstekingsreacties.
-Goede verteerbare, uitgebalanceerde en complete voeding, bevat slechts een beperkt aantal ingrediënten wat volledige vertering van het voedsel vergemakkelijkt en verschillende maag-darm aandoeningen helpt te voorkomen.

-Geschikt voor zowel pups als volwassen honden.

Specific Allergy Management Plus COD-HY, voor honden met huidproblemen en/of atopie De huid is het grootste orgaan van het lichaam, met een hoge stofwisseling en een grote behoefte aan nutriënten. De verhoogde concentraties aan meervoudig onverzadigde vetzuren, totaal vet, vitamine A, vitamine E, vitamine B complex, eiwit, zink en selenium in SPECIFIC Allergy Management Plus ondersteunen de gezondheid en de kwaliteit van de huid en de vacht. Specific Allergy Management Plus COD-HY Speciaal ontwikkeld voor het helpen bij huidproblemen bij honden met allergieën. Bevat zalm-proteine en rijst. De zalm is een product van hoge kwaliteit afkomstig uit de Noorse fjorden. Speciaal samengesteld voor de ondersteuning van de behandeling van allergische huidproblemen, veroorzaakt door bijv. atopie, vlooienallergie of een combinatie van allergieën. Bevat een hoog gehalte aan Omega-3 en Omega-6 vetzuren. Goede verteerbare, uitgebalanceerde en complete voeding, bevat slechts een beperkt aantal ingrediënten wat volledige vertering van het voedsel vergemakkelijkt en verschillende maag-darm aandoeningen helpt te voorkomen. Geschikt voor zowel pups als volwassen honden. De absolute gehalten aan Omega-3 vetzuren en de Omega-3 / Omega-6 ratio in SPECIFIC Allergy Management Plus zijn bijzonder hoog in vergelijking met normale in de handel verkrijgbare hondenvoedingen. 

Specific COD-HY Allergy Management Plus Support
2 x 7 kg
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Specific COD-HY Allergy Management Plus Support
2 x 7 kg


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: