opc_loader

.

Geen verzendingen meer naar België vanaf 1 mei

Per 1 mei 2022 zijn wij helaas voorlopig gestopt met onze leveringen naar België.

Indien u meer informatie wenst kunt u een e-mail sturen naar info@hondenkattenapotheek.nl

Specific Digestive Support dog CID 12 kg

Artikelnr: 02.09.046
75,95

Uitverkocht

15 kg. GRATIS VERZENDING. SPECIFIC Digestive Support droge en natte voedingen zijn ideale voedingen voor de behandeling van spijsverteringsproblemen die in verband worden gebracht met malabsorptie en maldigestie, zoals chronische diarree, exocriene pancreas insufficiëntie, bacteriële overgroei van de dunne darm en sommige gevallen van colitis die veroorzaakt worden door irritatie als gevolg van onverteerd voedsel.  De voedingen zijn speciaal ontwikkeld om het spijsverteringssysteem te ontlasten en ter compensatie van het verlies aan vitaminen en mineralen waar het huisdier als gevolg van de ziekte mee te maken kan krijgen.


Argumentatie en ingrediënten
Dankzij de hoge kwaliteit en de goede verteerbaarheid van de ingrediënten is SPECIFIC Digestive Support  een ideale voeding voor patiënten met spijsverteringsaandoeningen zoals chronisch braken, diarree en/of flatulentie. Exocriene pancreas insufficiëntie wordt gekenmerkt door een sterk verminderde afscheiding van spijsverteringsenzymen door de alvleesklier. Hierdoor blijven onverteerde voedselresten in het maagdarmkanaal achter, hetgeen kan leiden tot diarree, flatulentie en bacteriële overgroei.

SPECIFIC Digestive Support geeft het dier goed verteerbare nutriënten die gemakkelijker kunnen worden afgebroken en vervolgens worden geabsorbeerd.

Specific Digestive Support dog CID 12 kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Specific Digestive Support dog CID 12 kg


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items