opc_loader

Specific CKW Heart & Kidney Support dog 6 x 300 gram

Artikelnr: 02.10.035
16,95

6 kuipjes. CKW Specific Heart & Kidney Support is een speciaal ondersteunend dieetvoer voor honden met nierfalen, hartaandoeningen en leveraandoeningen

Specific CKD is de droogvoer variant van de Heart & Kidney Support lijn. Het natvoer (kuipjes) komt in de vorm van Specific CKW.

Indicaties:

  • Hartfalen (hypertentie, oedeem)
  • Nier-insufficiëntie
  • Leveraandoeningen

Productvoordelen:

  • Versterking van de hartspier en stimulering van een gezonde hartslag
  • Vertraagd de voortgang van nierfalen en verminderd het stikstof in het bloed
  • Ondersteuning van de lever en reductie van het ammoniakgehalte van het bloed

Versterking van de hartspier en stimulering van een gezonde hartslag
Specific Heart & Kidney Support kan rekenen op zeer hoge aantallen uit omega-3 afkomstig EPA en DHA. Deze vetzuren helpen in het behoud van een gezond gewicht en eetlust, goed hartritme, en normale bloeddruk. Daarnaast zorgt een verlaagd natriumgehalte dat de vicieuze cirkel van vocht vasthouden door hartfalen wordt verbroken. 

Vertraagd de voortgang van nierfalen en verminderd het stikstof in het bloed
Van aanwezig omega-3 is aangetoond dat het kan helpen de voortgang van nierfalen te vertragen. Ook een beperkte inname van fosfor heeft een gunstig effect op de progressie van nieraandoeningen. Tot slot zorgen verminderde hoeveelheden eiwit in combinatie met eiwitten van hoge biologische waarde dat de kans op te hoge stikstofwaarde in het bloed afneemt.

Ondersteuning van de lever en reductie van het ammoniakgehalte van het bloed
Dit dieetvoer van Specific zorgt dat er minder vocht door uw hond wordt vastgehouden. Dit is essentieel voor lever, nier- en hartpatiënten. Daarnaast zorgt een optimale proteïne-mix van voor een verlaging van in potentie gevaarlijke amoniakgehaltes in het bloed.

Specific CKW Heart & Kidney Support dog 6 x 300 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Specific CKW Heart & Kidney Support dog 6 x 300 gram