opc_loader

.

Geen verzendingen meer naar België vanaf 1 mei

Per 1 mei 2022 zijn wij helaas voorlopig gestopt met onze leveringen naar België.

Indien u meer informatie wenst kunt u een e-mail sturen naar info@hondenkattenapotheek.nl

Hill's Metabolic hond Diet blik tray 12 x 370 g (uit assortiment)

Artikelnr: 02.11.006

Nog 2 trays

36,95 31,95 U bespaart: 14%

12 x blik. Hill's Prescription Diet Metabolic is een speciaal samengesteld dieetvoer voor honden met overgewicht of moeite om het juiste gewicht te behouden.

Maar liefst 50% van de huisdieren zijn te zwaar. Zelfs een geringe hoeveelheid aan overgewicht vergroot de kans op gezondheidsproblemen aanzienlijk. Daarnaast kan te dik zijn de levensvreugde sterk beïnvloeden. Hill's metabolic werkt op een innovatieve manier samen met het natuurlijk metabolisme van uw hond, activeert de natuurlijke mogelijkheid van het lichaam om overmatig vet te verbranden en zorgt zo voor gezond gewichtsverlies en behoud van het juiste gewicht.

Van Prescription Diet Metabolic is het klinisch bewezen dat het bij honden op een gezonde manier zorgt voor 28% minder lichaamsvet binnen 2 maanden.

Indicaties

  • Zwaarlijvigheid
  • Overgewicht
  • Obesitas
  • Moeite met gewichtsbehoud

Productvoordelen

  • Verbetering van het energieverbruik
  • Betere regulering van de eetlust
  • Stimulering van de vetverbranding

Verbetering van het energieverbruik
Dit dieetvoer van Hill’s beschikt over een wetenschappelijk samengesteld nutriëntencomplex. Dit zorgt voor een verbetering van het energieverbruik bij honden en minder honger tussen de maaltijden door.

Betere regulering van de eetlust
Het totale gehalte aan vezels in Hills Prescription Diet Metabolic is verhoogd en een combinatie van oplosbare en onoplosbare vezels wordt gebruikt. Hierdoor zal uw hond eerder verzadigd zijn, het hongergevoel verminderen en de spontane voedselopname verminderen. Tevens is dit gunstig voor honden met diabetes aangezien fluctuaties in de bloedsuikerspiegel worden geminimaliseerd.

Stimulering van de vetverbranding
De aanwezige L-carnitine en L-lysine in Hill's Metabolic zorgen voor een effectiever gewichtsverlies. Deze amino-zuren helpen namelijk vet te metaboliseren (om te zetten) voor energieverbruik zonder dat de spiermassa wordt aangetast. Kortom, extra vetverbranding om gemakkelijker een gezond gewicht te bereiken en behouden.

Hill's Metabolic hond Diet blik tray 12 x 370 g (uit assortiment) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Hill's Metabolic hond Diet blik tray 12 x 370 g (uit assortiment)