opc_loader

Bestellingen boven 40 euro gratis verzenden! (NL)

anders maar 3,50 euro verzendkosten

Royal canin Adult Small Dog 2x 8 kg

Artikelnr: 03.07.025

GRATIS VERZENDEN!

84,95
Verzendmethode
PostNL:
0,00

2 x 8 kg. GRATIS VERZENDING. Small Dog Adult. Voor volwassen honden van kleine rassen (<10 kg) van 10 maanden tot 8 jaar

Eigenschappen

  • Beperkt de vorming van tandsteen

  • Ondersteunt een optimale spijsvertering

  • Sterke huidbarrière

  • Celveroudering vertragen met anti-oxidanten

  • gezonde urinewegen

Beperkt de vorming van tandsteen
Gebitsproblemen komen vaker voor bij honden van kleine rassen dan bij grote rassen. Het gebit van uw puppy wordt gereinigd tijdens het eten van deze hondenbrokken. Door het binden van het calcium in het speeksel wordt de vorming van tandsteen beperkt. De vorm, structuur en grootte van deze brokjes zijn aangepast aan het gebit van kleine honden.

Ondersteunt een optimale spijsvertering
Dit makkelijk opneembaar voer zorgt voor een rustige darmflora en stabiele spijsvertering. Royal Canin Adult is hiermee uitermate geschikt voor honden met een gevoelige maag.

Sterke huidbarrière
De vacht en huid van honden zijn kwetsbaar. Vooral kleine honden hebben relatief gezien meer last van huidproblemen. Door een unieke combinatie van vitaminen, aminozuren en zink in dit voer van Royal Canin wordt de barrièrefunctie van de huid versterkt en beschermt het tegen uitdroging.

Celveroudering vertragen met anti-oxidanten
Anti-oxidanten zorgen ervoor dat cellen langzamer verouderen. Ook helpen deze met het bestrijden van vrije radicalen, die zorgen voor het huidverouderingsproces. Via de ingrediënten vitamine E, vitamine C, taurine en luteïne zijn er anti-oxidanten in Royal Canin Adult aanwezig.

Royal canin Adult Small Dog 2x 8 kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items