opc_loader

.

Geen verzendingen meer naar België vanaf 1 mei

Per 1 mei 2022 zijn wij helaas voorlopig gestopt met onze leveringen naar België.

Indien u meer informatie wenst kunt u een e-mail sturen naar info@hondenkattenapotheek.nl

Hill's Vet Essentials Puppy Growth Small & Mini Chicken 2x 7kg

GRATIS VERZENDEN!

93,95

Productinformatie

Volledige voeding die helpt tegemoet te komen aan de top 5 essentiële gezondheidsbehoeften van pups vanaf de leeftijd van 4 weken voor een gezonde optimale groei en ontwikkeling. Met klinische bewezen gehalten aan DHA en antioxidanten voor de cognitieve ontwikkeling en immuniteit.

Belangrijkste voordelen

Immuniteit: Klinisch bewezen antioxidanten met hoge vitamine E gehalten om een gezond immuunsysteem te ondersteunen.Vitaliteit: Perfect evenwicht aan mineralen en omega-3 vetzuren voor een gezonde ontwikkeling van botten en gewrichten bij pups van kleine rassen.Spijsvertering: Een gezond spijsverteringskanaal en een vaste stoelgang helpen te ondersteunen.Gezondheid van mond en gebit: Perfect evenwicht aan vitaminen en mineralen voor een gezonde ontwikkeling van tanden bij pups van kleine rassen.Huid & vacht: Hoge gehalten aan omega-6 vetzuren helpen een gezonde huid en een glanzende vacht te ondersteunen

Hill's Vet Essentials Puppy Growth Small & Mini Chicken 2x 7kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Hill's Vet Essentials Puppy Growth Small & Mini Chicken 2x 7kg


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: