opc_loader

Royal Canin Adult Giant Dog 1x 14 kg

Artikelnr: 03.07.032

Voor honden zwaarder dan 45 kg

Gratis verzenden!

Heeft u ook onze voordelige 2 verpakking gezien?

52,95
Verzendmethode
PostNL:
0,00

Royal Canin VCN Adult Giant Dog. Voor volwassen honden vanaf 18/24 maanden

Gezondheidsvoeding voor volwassen honden met een gewicht > 45kg vanaf 18/24 maanden. Draagt bij aan een optimale spijsvertering zorgt voor energie in een geconcentreerde vorm.

Productvoordelen

  • Gezonde gewrichten
  • Ondersteunt een optimale spijsvertering
  • Optimale kleurintensiteit van de vacht
  • Celveroudering vertragen met anti-oxidanten

Gezonde gewrichten
De gewrichten van grote honden worden relatief zwaar belast door de afmetingen en bouw van grote rassen. Honden van grote rassen zijn gevoelig voor gewrichtsaandoeningen zoals artrose. Chondoïtine en glucosamine in Adult Giant Dog zorgen ervoor dat het kraakbeen ondersteuntd en gevoed wordt en dragen bij aan gezonde gewrichten.

Ondersteunt een optimale spijsvertering
Dit makkelijk opneembaar voer zorgt voor een rustige darmflora en stabiele spijsvertering. Royal Canin Adult is hiermee uitermate geschikt voor honden met een gevoelige maag.

Optimale kleurintensiteit van de vacht 
Deze Giant Dog hondenbrokken zorgen voor een optimale kleur van de vacht en behoudt van de originele kleur. De stof L-Tyrosine zorgt voor een optimale pigmentatie van de vacht.

Celveroudering vertragen met anti-oxidanten
Anti-oxidanten zorgen ervoor dat cellen langzamer verouderen. Ook helpen deze met het bestrijden van vrije radicalen, die zorgen voor het huidverouderingsproces. De anti-oxidanten in dit dieetvoer, komende uit ingrediënten als vitamine E, vitamine C, taurine en luteïne, maken Royal Canin Adult uitermate geschikt voor volwassen honden.

Royal Canin Adult Giant Dog 1x 14 kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items