opc_loader

SPECIFIC CGD-XL Senior
Large & Giant Breed 12 kg

Artikelnr: 03.09.030

Gratis verzenden!

Heeft u ook onze voordelige 2 verpakking gezien?

66,95

14 kg. GRATIS VERZENDING. De optimale voeding voor oudere honden van grote rassen en reuzenrassen (> 25 kg) vanaf 6 jaar (grote rassen) en vanaf 7 jaar (reuzenrassen).

Het is ook een voedingshulpmiddel voor het vertragen of voorkomen van geriatrische aandoeningen bij oudere honden.

Het gematigd verlaagde gehalte aan eiwit, fosfor en natrium zorgt bij oudere honden voor minder belasting van de nieren,
en vertraagt de te verwachten achteruitgang van de nierfunctie. Door de biologisch hoogwaardige eiwitten krijgt de hond voldoende essentiële aminozuren.
   
Omega-3 vetzuren helpen bij het instandhouden van gezond gewrichts-kraakbeen en normale beweeglijkheid van de gewrichten bij oudere honden van grote rassen en reuzenrassen.

EPA* en DHA** zijn omega-3 vetzuren met een gunstig effect op de ontwikkeling van huid en vacht.

Complete, uitgebalanceerde voeding met een verhoogd gehalte aan voedingsvezels waardoor het energiegehalte enigszins lager is. Hierdoor is bij oudere honden met minder behoefte aan energie de kans op overgewicht minimaal.

Taurine is een belangrijke nutriënt, noodzakelijk voor veel aspecten van de stofwisseling. Taurine is nodig voor het normaal functioneren van de hartspier en het onderhouden van de hartspierfunctie bij oudere honden.

SPECIFIC CGD-XL Senior
Large & Giant Breed 12 kg
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
SPECIFIC CGD-XL Senior
Large & Giant Breed 12 kg


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: