opc_loader

Bestellingen boven 40 euro gratis verzenden! (NL)

anders maar 3,50 euro verzendkosten

Specific Kidney Support FKD 2x 2kg

Artikelnr: 02.12.214
45,95
Verzendmethode
PostNL:
0,00

SPECIFIC FKD 2x 2 kg

is een dieetvoeding voor volwassen katten ter ondersteuning van het hart en de nieren. Het complete, uitgebalanceerde dieet bevat:

  • Uniek hoge gehaltes omega-3 vetzuren voor ondersteuning van de eetlust, een normaal hartritme en bloeddruk. Daarnaast helpt het bij nierfalen de nierfunctie te ondersteunen.
  • Een verlaagd natriumgehalte helpt om de vicieuze cirkel van waterretentie te doorbreken. Dit is essentieel voor nier-, hart- en leverpatiënten.
  • Een beperkt fosforgehalte om hyperfosfatemie te verminderen en zo de nierfunctie te ondersteunen.
  • Een verlaagd eiwitgehalte in combinatie met eiwitten met een hoge biologische waarde. Hierdoor wordt azotemie bij katten met nierfalen verminderd. Bij katten met leverfalen wordt de leverfunctie ondersteund. In combinatie met de alkalische urine pH wordt de neerslag van calciumoxalaat, cystine en uraatkristallen verminderd ter ondersteuning van de gezondheid van de urinewegen.
  • L-carnitine en taurine ter ondersteuning van de hartspierfunctie.

Ingrediënten: Tarwe, maïszetmeel, dierlijk vet, maïseiwit, aardappeleiwit, visolie, rijst, eieren, cellulosepoeder, mineralen, vismeel, vitaminen en spoorelementen, gehydrolyseerd gisteiwit, psyllium husk, taurine, zonnebloemolie, tryptofaan, lysine, L-carnitine. Antioxidanten: door de EU goedgekeurde toevoegingen: BHA, BHT, ascorbylpalmitaat en propylgallaat. Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Specific Kidney Support FKD 2x 2kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items