opc_loader

Specific FCD-L Crystal Management 2 kg

Artikelnr: 04.01.167

SPECIFIC Crystal Management Light FCD/L 

 is een dieetvoeding voor volwassen katten voor het oplossen en voorkomen van blaasstenen. Deze Light versie is speciaal voor katten met overgewicht of een lage energiebehoefte. Het dieet heeft een optimale samenstelling, het bevat:

  • Een verlaagd gehalte aan magnesium, fosfor en eiwit (bestanddelen van struvietkristallen) waardoor struvietstenen en calciumoxalaat stenen te voorkomen.
  • Een laag gehalte aan natrium waardoor het veilig, levenslang gegeven kan worden.
  • In urine met een pH lager dan 6,4 lossen bestaande struvietkristallen op en wordt het risico op neerslag van nieuwe struvietkristallen geminimaliseerd.
  • Omega-3 en omega-6 vetzuren met een ondersteunend effect voor gezonde gewrichten en een gezonde huid en vacht.
  • Zeer goed verteerbare ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. Deze zorgen voor een maximale opname van de voedingsstoffen, waardoor de kat bovendien minder uitwerpselen produceert.

De dagelijkse portie SPECIFIC™ Crystal Management Light kan het beste verdeeld worden over 3 of 4 maaltijden per dag om de stijging van de urine pH te minimaliseren. 

Ingrediënten: Maïszetmeel, aardappeleiwit, tarwe, maïseiwit, rijst, vismeel, cellulosepoeder, dierlijk vet, eieren, mineralen, vitaminen en spoorelementen, gehydrolyseerd gisteiwit, methionine, psyllium husk, taurine, bietenpulp, Yucca extract, zonnebloemolie. Antioxidanten: door de EU goedgekeurde toevoegingen: BHA, BHT, propylgallaat. Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Specific FCD-L Crystal Management 2 kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Specific FCD-L Crystal Management 2 kg


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items