opc_loader

Specific FCD Crystal Management 2 kg

Artikelnr: 04.01.064

SPECIFIC FCD 2 kg

is een dieetvoeding voor volwassen katten voor het oplossen en voorkomen van blaasstenen. Het dieet heeft een optimale samenstelling, het bevat:

  • Een verlaagd gehalte aan magnesium, fosfor en eiwit (bestanddelen van struvietkristallen) waardoor struvietstenen en calciumoxalaat stenen te voorkomen.
  • Een laag gehalte aan natrium waardoor het veilig, levenslang gegeven kan worden.
  • In urine met een pH lager dan 6,4 lossen bestaande struvietkristallen op en wordt het risico op neerslag van nieuwe struvietkristallen geminimaliseerd.
  • Omega-3 en omega-6 vetzuren met een ondersteunend effect voor gezonde gewrichten en een gezonde huid en vacht.
  • Zeer goed verteerbare ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. Deze zorgen voor een maximale opname van de voedingsstoffen, waardoor de kat bovendien minder uitwerpselen produceert.

De dagelijkse portie SPECIFIC™ Crystal Management kan het beste verdeeld worden over 3 of 4 maaltijden per dag om de stijging van de urine pH te minimaliseren.

Ingrediënten: Maïseiwit, dierlijk vet, maïszetmeel, vismeel, aardappeleiwit, eieren, tarwe, mineralen, suiker, rijst, vitaminen en spoorelementen, gehydrolyseerd kippen- en kalkoeneiwit, karnemelkpoeder, cellulosepoeder, methionine, psyllium husk, zonnebloemolie, taurine. Antioxidanten: door de EU goedgekeurde toevoegingen: BHA, BHT, propylgallaat. Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Specific FCD Crystal Management 2 kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Specific FCD Crystal Management 2 kg


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items