opc_loader

Hill's Feline Z/D 1 x 2 kg

Artikelnr: 04.06.007
26,50

Uitverkocht

2 kg. Hill’s Prescription Diet z/d Low Allergen. voor katten is een dieetvoer bij het behandelen van  voedselovergevoeligheid, voedselallergie en voedselintolerantie en de symptonen daarvan.

Het verschil tussen Hill’s z/d Low en ULTRA is dat ULTRA ontwikkeld is als eliminatiedieet en Low als regulier dieetvoer. Dit kattenvoer behandeld een breed aantal aandoeningen gerelateerd aan voedselallergie. Voorbeelden hiervan zijn huidproblemen, vachtproblemen, jeuk, maagproblemen, darmproblemen en colitis. Z/d feline is een klinisch bewezen betrouwbaar eliminatiedieet, het verbetert huidsymptonen en laat gastro-intestinale symptonen verdwijnen.

Indicaties

  • Chronische jeuk
  • Ontsteking van de huid van de gehoorgang (otitis externa)
  • Gastro-intestinale aandoeningen (Inflammatory Bowel Disease, colitis)

Eigenschappen

  • Hypoallergene eiwitten
  • Goed verteerbaar
  • Goede vetzuren verzorgen huid en vacht
  • Koolhydraten uit rijst of gezuiverd maïszetmeel

Hypoallergene eiwitten
Alle eiwitten in dit dieetvoer komen uit kippenlever en zijn uitgebreid gehydrolyseerd. Hierdoor is er een minimaal risico op allergische reacties en is dit voer uitermate geschikt voor hypoallergene katten.

Goed verteerbaar
Door gebruik van unieke ingrediënten is Hills z/d perfect voor katten met een slechte spijsvertering. De verteerbaarheid is verhoogd waardoor het makkelijker is om voedingsstoffen op te nemen. 

Goede vetzuren verzorgen huid en vacht
Essentiële vetzuren helpen de huid en vacht van uw kat te verzorgen. Katten met een gevoelige huid worden hierdoor ondersteund in hun herstel. Ook draagt dit dieetvoer bij tot een glanzende vacht. Het is klinisch bewezen dat Hills z/d een verbetering van huidsymptonen bij katten met voedselovergevoeligheid verzorgt.

Koolhydraten uit rijst of gezuiverd maïszetmeel
Z/d ULTRA en z/d Low halen hun koolhydraten beide uit andere ingrediënten. Bij ULTRA, wat als eliminatiedieet werkt, wordt dit uit gezuiverd maïszetmeel gedaan om de allergene bronnen zoveel mogelijk te beperken, terwijl z/d Low rijst als koolhydraatbron heeft omdat voedselallergie voor rijst bij katten zeldzaam is.

Hill's Feline Z/D 1 x 2 kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items