opc_loader

Specific FOD-HY Management Plus kat 4x 2 kg

Artikelnr: 04.01.481

SPECIFIC® Allergy Management Plus is een complete dieetvoeding voor kittens en volwassen katten, die de huidfunctie in geval van een huidaandoening en overmatige haaruitval ondersteunt, symptomen van intoleranties voor ingrediënten en/of voedingsstoffen en acute intestinale absorptie-stoornissen vermindert en een slechte spijsvertering compenseert.

111,95

SPECIFIC FOD-HY 4x 2.5 kg

 Omega Plus Support is een compleet, uitgebalanceerde dieetvoeding voor zowel gezonde katten als katten met huid- en/of vachtpoblemen. Het dieet bevat:

  • Uniek hoge gehalten omega-3 en omega-6 vetzuren. Deze ondersteunen de immuunresponse waardoor er minder onstekingen in de huid ontstaan.
  • Verhoogde gehalten meervoudige onverzadigde vetzuren, vitamine A, E en B complex, zink en selenium voor een actieve stofwisseling van de huid voor een gezonde huid en mooie vacht.
  • Zeer smakelijke ingrediënten waardoor het makkelijk wordt om katten extra vetzuren te geven.

Het effect van SPECIFIC™ Omega Plus Support is meestal pas na 6 a 8 weken merkbaar. Het volledige effect wordt bereikt na 12 weken.

Ingrediënten: Rijst, gehydrolyseerd zalmeiwit, rijsteiwit, visolie, mineralen, cellulosepoeder, varkensvet, vitaminen en spoorelementen, borage olie, psyllium husk, zonnebloemolie, taurine. Antioxidanten: door de EU goedgekeurde toevoegingen: BHA, BHT, propylgallaat en ascorbyl palmitaat. Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Specific FOD-HY Management Plus kat 4x 2 kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Specific FOD-HY Management Plus kat 4x 2 kg


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items