opc_loader

Hill's Feline I/D Kip Portiezakjes 4x 12 (48) x 85 gram

Artikelnr: 04.07.008
53,95

48 portiezakjes. GRATIS VERZENDING. Hill's Prescription Diet i/d Kip voor katten is een compleet dieetvoer dat speciaal ontwikkeld is voor katten met aandoeningen in het maag-darmkanaal. 

Prescription Diet i/d is het perfecte dieetvoer voor een evenwichtige darmflora en gezonde spijsvertering en mag zelfs aan kittens gegeven worden. Dit kattenvoer is beschikbaar als droogvoer, maaltijdzakjes en blikjes en kenmerkt zich door een zeer goede verteerbaarheid.

Gastro-intestinale aandoening (maag- darmproblemen) tasten de maag en darmen aan. Daarnaast is het vaak pijnlijk voor uw kat en kunnen er verschillende andere problemen ontstaan. De meest voorkomende aandoeningen aan de maag en darmen bij katten zijn colitis (ontsteking van de dikke darm), verstoppingen, Diarree, gastro-enteritis (ontsteking van het maagdarmkanaal) en pancreatitis (ontsteking van de alvleesklier).

Indicaties

  • Braken
  • Winderigheid
  • Verminderde eetlust
  • Verstoppingen
  • Diarree

Eigenschappen

  • Uitstekende verteerbaarheid
  • Vet hoeveelheid beter gecontroleerd
  • Toegevoegde oplosbare vezels
  • Verhoogde hoeveelheid elektrolyten en vitamine B-complex

Uitstekende verteerbaarheid
Hill's i/d is uitstekend verteerbaar waardoor de beschikbaarheid van voedingsstoffen wordt verbeterd en tegelijkertijd het spijsverteringskanaal wordt hersteld. 

Vet hoeveelheid beter gecontroleerd
Dit dieetvoer bevat een beter gecontroleerde hoeveelheid vet waardoor uw kat minder zal hoeven braken en tevens dirarree veroorzaakt door een vet overschot beperkt wordt.

Toegevoegde oplosbare vezels
De extra toegevoegde oplosbare vezels in dit kattenvoer leveren zogenaamde korte-keten vetzuren die de darmcellen in de dikke darm voeden en de darmflora helpen te herstellen.

Verhoogde hoeveelheid elektrolyten en vitamine B-complex 
De verhoogde hoeveelheid elektrolyten en vitamine B-complex in Hill's prescription Diet i/d helpen de verliezen als gevolg van braken en diarree te verminderen en daardoor de gezondheid van uw kat te bevorderen.

Hill's Feline I/D Kip Portiezakjes 4x 12 (48) x 85 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: