opc_loader

Specific FRW Weight Reduction kuipjes 4x 7x 100 gram

Artikelnr: 04.09.323
28,50

SPECIFIC Weight Reduction FRW 4x 7 kuipjes

is een dieetvoeding voor volwassen katten met overgewicht of diabetes mellitus (suikerziekte), het bevat:

  • Een laag vetgehalte en extra veel vezels, waardoor deze complete uitgebalanceerde voeding minder energie bevat. Zelfs tijdens een periode van afvallen kan er voldoende hoeveelheid voeding gegeven worden zodat het gevoel van verzadiging bevorderd wordt.
  • Een hoog eiwitgehalte wat zorgt voor behoud van de spiermassa en geeft een langdurig gevoel van verzadiging tijdens de afvalperiode.
  • Omega-3 vetzuren uit vis voor behoud van normale mobiliteit bij katten met overgewicht en tevens voor een gezonde huid en vacht.
  • L-carnitine, dit stimuleert vetoxidatie en zorgt voor behoud van het spiermassa.
  • Complexe koolhydraten en lage glycemische index werken ondersteunend bij het behoud van een stabiele bloedsuikerspiegel.

Het is belangrijk om de kat regelmatig te wegen en indien nodig de hoeveelheid voeding aan te passen aan de bevindingen.

Voor eigenaren die ook graag natvoeding geven wordt aanbevolen om alleen SPECIFIC™ Weight Reduction (FRW) te gebruiken.

Ingrediënten: Varkensvlees, vis, cellulosepoeder, maïs, eieren, rijst, psyllium husk, mineralen, vitaminen en spoorelementen, taurine, L-carnitine. Bevat geen kunstmatige antioxidanten, kleur- of smaakstoffen.

Specific FRW Weight Reduction kuipjes 4x 7x 100 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Specific FRW Weight Reduction kuipjes 4x 7x 100 gram


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: