opc_loader

Bestellingen boven 40 euro gratis verzenden! (NL)

anders maar 3,50 euro verzendkosten

Hill's Vet Essentials Feline Mature Adult Dental Health Chicken 2,5kg

Artikelnr: 05.01.015
28,95
Verzendmethode
PostNL:
3,50

Productinformatie

Hill's VET ESSENTIALS DENTAL HEALTH Mature Adult 7+ kattenvoer met kip biedt een geavanceerde voeding met 5 essentiële gezondheidsvoordelen voor je oudere kat, waaronder de unieke klinisch bewezen technologie om tanden en tandvlees gezond te houden. De grotere brokken, met 'mono directional fibre technology' (een unieke vezeltechnologie), helpen de tanden te reinigen als een tandenborstel.

Belangrijkste voordelen

Gezonde tanden: Klinisch bewezen broktechnologie die de opbouw van tandplak en tandsteen vermindert om tanden en tandvlees gezond te houden.Spijsvertering: Met een optimale vezelmix ter bevordering van gezonde maag en darmen.Gezonde urinewegen: Helpt gezonde urinewegen te ondersteunen.Gewicht: Helpt het optimale lichaamsgewicht te behouden met klinisch bewezen gehalten aan L-carnitine en hoge gehalten aan vezels.Vitale organen: Helpt gezonde vitale organen te ondersteunen met gecontroleerde mineralengehalten.

Hill's Vet Essentials Feline Mature Adult Dental Health Chicken 2,5kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: