opc_loader

Bestellingen boven 40 euro gratis verzenden! (NL)

anders maar 3,50 euro verzendkosten

Hill's Vet Essentials Feline Young Adult NeuteredCat Lower Fat Chicken 2,5kg

Artikelnr: 05.01.011
32,95
Verzendmethode
PostNL:
3,50

Productinformatie

Alleen verkrijgbaar bij je dierenarts. Hill's VET ESSENTIALS NEUTEREDCAT Young Adult kattenvoer met kip biedt een geavanceerde voeding met 5 essentiële gezondheidsvoordelen voor je kat, waaronder klinisch bewezen voeding om vetverbranding te ondersteunen en je kat te helpen een optimaal gewicht te bereiken en te behouden na castratie of sterilisatie.

Belangrijkste voordelen

Gewicht: Unieke mix van ingrediënten die bewezen hebben vetverbranding te ondersteunen en je gecastreerde of gesteriliseerde kat te helpen een optimaal gewicht te bereiken en te behouden.Gezonde urinewegen: Gecontroleerde gehalten aan magnesium, fosfor en calcium ter ondersteuning van gezonde urinewegen.Huid & Vacht:Met omega 6-vetzuren voor een gezonde huid en een weelderige vacht.Spijsvertering:Samengesteld om een gezond spijsverteringssysteem en stevige ontlasting te ondersteunen.Botten & Gewrichten:Verrijkt met glucosamine en chondroïtine ter ondersteuning van gezonde gewrichten.Weerstand: Hoge gehalten aan antioxidanten ter ondersteuning van de natuurlijke afweer.

Hill's Vet Essentials Feline Young Adult NeuteredCat Lower Fat Chicken 2,5kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: