opc_loader

Hill's Vet essentials Kitten growth 1x 1.5 kg

Artikelnr: 05.01.001
20,50

1 x 1.5 kg. Exclusief verkrijgbaar bij dierenartesen. Zeer hoogwaardige voeding voor een gezond groei, ontwikkeling en sterke immuniteit.Met wetenschappelijk bewezen anti-oxidanten en DHA. 

Hill's Vet Essentials Growth kittenvoer met kip biedt een geavanceerde voeding met 5 essentiële gezondheidsvoordelen voor je kitten, waaronder klinisch bewezen antioxidanten die de weerstand ondersteunen en hoge gehalten aan DHA die een gezonde ontwikkeling van hersenen en ogen ondersteunen.

 • Weerstand: Krachtige, klinisch bewezen antioxidanten (vitamine C + E) ter ondersteuning van een zich ontwikkelend immuunsysteem.
 • Hersenen & Ogen: Met DHA, een omega 3-vetzuur, om de ontwikkeling van hersenen & ogen te helpen voeden. Ook met mineralen om de ontwikkeling van botten en tanden te ondersteunen.
 • Gezonde urinewegen: Helpt bij het ondersteunen van gezonde urinewegen.
 • Spijsvertering: Samengesteld voor een gezonde spijsvertering.
 • Huid & Vacht: Met hoge gehalten aan omega 6-vetzuren voor een gezonde huid en een weelderige vacht.
  • Met ActivBiome+ prebiotische mix ter ondersteuning van het zich ontwikkelende microbioom van je kitten voor een gezonde spijsvertering en welzijn
  • Krachtige antioxidanten (vitamine C + E) ter ondersteuning van een zich ontwikkelend immuunsysteem
  • Bevat omega 3-vetzuren uit visolie voor een optimale hersenontwikkeling, waardoor het leervermogen van je kitten wordt versterkt
  • Ondersteunt gezonde urinewegen
  • Met voedende omega 6-vetzuren voor een gezonde huid en glanzende vacht

  Aanvullende informatie:

  Tijdens de laatste helft van de lactatie kunnen kittens worden gespeend met hetzelfde Vet Essentials Growth kittenvoer die aan de moederpoes wordt gevoed, wat het speenproces vereenvoudigt.

  Vet Essentials Growth kittenvoer is verrijkt met een grote hoeveelheid DHA (docosahexaeenzuur), een essentieel structureel bestanddeel van de hersenen dat van nature in moedermelk voorkomt. Het geven van Vet Essentials Growth kittenvoer aan drachtige en zogende poezen geeft kittens een grote hoeveelheid DHA vóór het spenen. Wanneer ze ook aan kittens worden gevoed na het spenen, ondersteunt een grote hoeveelheid DHA een gezonde ontwikkeling van hersenen en ogen.

  Vet Essentials Growth kittenvoer kan worden gevoed in combinatie met elke formule in blik of maaltijdzakje van Science Plan Kitten.

Hill's Vet essentials Kitten growth 1x 1.5 kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Hill's Vet essentials Kitten growth 1x 1.5 kg


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items