opc_loader

Supreme Vetcare Plus Urinary 1 kg

Artikelnr: 06.03.012

zie ook onze voordelige 2 stuks verpakking!

8,75

Uitverkocht

VetCarePlus Urinary Tract Health Formula 1 kg is een gebalanceerde, complete dagelijkse Monoforage®-voeding voor konijnen van elk ras en elke leeftijd vanaf 20 weken. Het is geschikt als lange-termijnvoeding voor konijnen die gevoelig zijn voor aandoeningen aan het urinewegstelsel.

VetCarePlus UTHF is gemaakt van timothy hooi, een bron van vezels met een laag calciumgehalte, en bevat extra ingrediënten die een gunstig effect kunnen hebben op het urinewegstelsel. Bovendien bevat het veel vezels (28%), met langere vezels voor de lichamelijke behoeften van uw konijn.

De ruime hoeveelheid cranberries en blauwe bosbessen in de voeding zorgen voor anti-oxidanten die helpen om het urinewegstelsel gezond te houden. Paardenbloemen en brandnetels werken samen als een mild diureticum om de normale nierfunctie te helpen stimuleren. Echinacea en de extra vitamine C helpen het immuunsysteem te bevorderen en infecties te bestrijden.

Door de vezelrijke samenstelling en de fysische eigenschappen van deze Monoforage®-voeding wordt regelmatig drinken bevorderd en de voedertijd verlengd, zodat de natuurlijke slijtage van de tanden wordt bevorderd en het milieu wordt verrijkt.

Ingrediënten:
Gemalen timothy hooi (75%), sojabonenmeel, gemalen erwten, havervlokken, gedroogd eiwitconcentraat uit alfalfa, lijnzaad, johannesbroodmeel, gedroogde echinacea, gedroogde paardenbloemen, gedroogde brandnetel, soja-olie, gedroogde cranberries (0.25%), gedroogde blauwe bosbessen en calciumcarbonaat.

Supreme Vetcare Plus Urinary 1 kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Supreme Vetcare Plus Urinary 1 kg


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items