opc_loader

Bestellingen boven 40 euro gratis verzenden! (NL)

anders slechts 3,50 euro verzendkosten

Cholodin kat 4x 50 tabletten

Artikelnr: 20.02.406
89,95
Verzendmethode
PostNL:
0,00

Cholodin kat 50 tabletten. Voedingssupplement bij ouderdomsklachten

Dosering
Gemiddeld 1 x daags 1 tablet.

Soms luistert de effectieve dosering heel nauw. Een miauwende kat die zijn of haar baasje de hele nacht uit de slaap hield begon als de kat 1 pil om 6 uur ’s avonds kreeg om 6 uur ’s ochtends met miauwen. Indien een halve pil om 11 uur ’s avonds erbij werd gegeven kon de eigenaar uitslapen.

Toediening
Een tablet kan verpulverd door het voer gegegeven worden of verstopt in iets lekkers.

Duur van de behandeling
Dit product kan blijvend worden gegeven.

Interactie en contra-indicatie

Voor informatie over interactie tussen geneesmiddelen en nutriënten of fytotherapie kijk op www.naturafoundation.nl (externe link) Interacties geneesmiddelen en nutriënten/kruiden.

Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.

Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Bij actieve dieren zijn in een enkel geval hyperactiviteit en spiertrillingen waargenomen.

Bewaren
Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket.

Cholodin Kat, bij dementie-gerelateerde klachten en ouderdomskwalen bij de kat.

Een remedie bij de moeilijke oude dag.
Vaak worden gedrags- en lichamelijke problemen die gerelateerd zijn aan ouder worden in één adem genoemd met seniliteit, dementie of Alzheimer. Wat deftiger heet dit het cognitief dysfunctie syndroom.
Er zijn diverse bemoedigende klinische studies gedaan naar de effectiviteit van Cholodin bij verschijnselen die horen bij ouderdom:
- lethargie 
- onzindelijkheid (vaak naast de bak) 
- desoriëntatie, verwardheid 
- toegenomen irritatie 
- veel en hard miauwen 
- geheugenproblemen 
- gebrek aan eetlust, verminderde eetlust
- overmatig verharen 
- chronische obstipatie
In de praktijk wordt Cholodin ook voorgeschreven bij leverproblemen, huidklachten, vachtproblemen en bij elke aandoening waarbij een verminderd functioneren van het centrale of perifere zenuwstelsel vermoed wordt. Dierenartsen in de V.S. melden goede resultaten bij primaire epilepsie. 
Dosering en toepassing:
1 maal daags 1 tablet
Soms luistert de effectieve dosering heel nauw. Een miauwende kat die de eigenares de hele nacht uit de slaap hield begon als de kat 1 pil om 6 uur ’s avonds kreeg om 6 uur ’s ochtends met miauwen. Indien een halve pil om 11 uur ’s avonds erbij werd gegeven kon de eigenares uitslapen.
De tablet wordt goed verdragen en opgenomen. Veel katten eten ze als een snoepje.  Indien dit niet het geval is kan het tablet verpulverd door het voer gegeven worden.

Cholodin kat 4x 50 tabletten heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items