opc_loader

Bestellingen boven 40 euro gratis verzenden! (NL)

anders slechts 3,50 euro verzendkosten

NIEUW All Friends Probiotische Animal Shampoo 500 ml

Artikelnr: 01.06.081
9,50
Verzendmethode
PostNL:
3,50

All Friends Probiotische Animal Shampoo

  • Shampoo op basis van probiotische bacteriën
  • Voor hond, kat en andere dieren 
  • Veilig voor de dieren en hun baasjes inclusief de kinderen
  • Actieve werking tegen nare geurtjes
  • Houdt de huid in topconditie door deze te koloniseren met probiotische bacteriestammen
  • Verhoogt de huidweerstand

All Friends Animal Shampoo van Chrisal is een probiotische shampoo voor dieren, die zorgt voor een zuivere, allergeen-en geurvrije vacht, pels of huid. De shampoo is 100% veilig voor dier en mens.

Een gezonde vacht en huis zijn zeer belangrijk voor de algemene gezondheid van het dier. Wanneer de vacht vuil of onverzorgd is, kan dit leiden tot huidproblemen, allergieën of geurhinder. De probiotica in All Friends Animal Shampoo verwijderen actief vuil en allergenen uit de vacht van het dier, waardoor deze zuiver en gezond blijft. Het dier zal daardoor lekkerder in zijn/haar vel zitten en geen vieze geur meer verspreiden.

Veel dieren hebben last van huidproblemen of allergieën. Vacht en huid is een verzamelplaats van vuil., allergenen of schadelijke micro-organismen. Chrisal ontwikkelde deze probiotisceh shampoo, die als doel heeft vacht en huid zo zuiver mogelijk te houden. De probiotica zijn niet alleen 100% natuurlijk, maar dargen ook actief bij tot het behoud van het milieu.

Gebruik

Schud de All Friiends Animal Shampoo goed voor gebruik. Maak de vacht van het dier nat met handwarm water, breng daarna de shampoo aan op de rug van het dier en wrijf de volledige vacht hier goed mee in gedurende enkele minuten. Spoel ten slotte de shampoo uit met handwarm water.

NIEUW All Friends Probiotische Animal Shampoo 500 ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: