opc_loader

.

Geen verzendingen meer naar België vanaf 1 mei

Per 1 mei 2022 zijn wij helaas voorlopig gestopt met onze leveringen naar België.

Indien u meer informatie wenst kunt u een e-mail sturen naar info@hondenkattenapotheek.nl

Veti-Fom voorhuidreiniger 2x 125 ml

Artikelnr: 01.05.914
23,95

Uitverkocht

Vet-Fom 125 ml. Reinigt de voorhuid. Door middel van een kleuromslag ziet u direct wanneer u voldoende behandeld heeft: De reiniging is klaar wanneer de roze vloeistof niet langer geel kleurt maar roze blijft.

Veti-Fom

Beschrijving
Veti-Fom reinigt en verzorgt het preputium (voorhuid) van de reu. De voorhuid van de reu is door zijn anatomie nogal eens een bron van infectie. Door de warme, vochtige omgeving krijgen bacteriën en schimmels hier een uitstekende kans om zich te vermeerderen. We zien dan vaak een druppel pus (etter) bij de omslag van de voorhuid. Afgezien van het onsmakelijke gezicht is het irriterend voor de reu en zal hij zich voortdurend schoonlikken, waardoor nog meer irritatie plaatsvindt. De stoffen in Vet-Fom hebben een ontsmettende werking, waardoor de voorhuid gereinigd wordt en tevens wordt voorkomen dat de infectie na het stoppen van de behandeling zich direct weer voordoet. 

Samenstelling

Sodium chloride / Camphor / Glycerole / Benzalkonium chloride / Uric acid / Isopropanol / Citric acid

Gebruiksaanwijzing 
De voorhuid met behulp van een prop watten, bevochtigd met Vet-Foml, goed schoonmaken. Daarna de voorhuid met uw vingers dichthouden, Vet-Fom in de voorhuid spuiten en goed inmasseren. Deze behandeling 2 keer daags gedurende 3 dagen herhalen, daarna nog 6 dagen 1 keer per dag. Vet-Fom dient 1 à 2 keer per weekvoor onderhoud te worden toegediend.

Bewaring
Bij kamertemperatuur (15-25°C) en buiten het bereik van kinderen bewaren.

Verpakking

Flacon à 125 ml

Prepusol reinigt en verzorgt het preputium (voorhuid) van de reu. De voorhuid van de reu is door zijn anatomie nogal eens een bron van infectie. Door de warme, vochtige omgeving krijgen bacteriën en schimmels hier een uitstekende kans om zich te vermeerderen. We zien dan vaak een druppel pus (etter) bij de omslag van de voorhuid. Afgezien van het onsmakelijke gezicht is het irriterend voor de reu en zal hij zich voortdurend schoonlikken, waardoor nog meer irritatie plaatsvindt. De chloorxylenol en natriummedetaat in Prepusol hebben een ontsmettende werking, waardoor de voorhuid gereinigd wordt en tevens wordt voorkomen dat de infectie na het stoppen van de behandeling zich direct weer voordoet

Veti-Fom voorhuidreiniger 2x 125 ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Veti-Fom voorhuidreiniger 2x 125 ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items