opc_loader

Trovet Digestion Support Pancreaspoeder 200 gram

Artikelnr: 01.07.507
44,95

Uitverkocht

Trovet Digestion Support pancreaspoeder 200 g

Bevat lipase, amylase en protease ten behoeve van de vertering van vet, koolhydraten en eiwitten. | Zorgt voor een verbeterde vertering en absorptie van eiwitten. Dit resulteert in een vermindering van eiwitfermentatie en productie van schadelijke bijproducten. Hierdoor kunnen secundaire darmproblemen worden voorkomen. | Hypoallergeen door de afwezigheid van serumeiwitten en structurele eiwitten en om deze reden geschikt om te combineren met een hypoallergeen dieet in geval van voedselovergevoeligheid.

Lipase      33.000 IE

Protease  169.000 IE

Amylase   128.00 IE


Beschrijving
Pancreatitis is een aandoening van de pancreas (alvleesklier) die onderverdeeld wordt in klinisch te onderscheiden acute and chronische pancreatitis. Bij honden komt pancreatitis veelvuldig voor. Het belangrijkste aspect van de behandeling van acute pancreatitis is het starten van een therapie met als doel pijn en shock te bestrijden zodat bloedvolume, bloeddruk en nierfunctie weer genormaliseerd worden en de secundaire infectie van necrotisch pancreasweefsel wordt bestreden. Chronische pancreatitis kan resulteren in beschadigingen van alvleesklierweefsel en storingen en/of het stilvallen van exocriene alvleeskliersecretie. De hieruit voortvloeiende verteringsproblemen ontstaan relatief laat in de pathogenese van chronische pancreatitis.
De oorzaak van pancreatitis is echter niet belangrijk, echter wel de hieruit ontstane verteringsproblemen.

Toepassing
Voederadditief bij exocriene pancreas insufficiëntie waarbij de vertering van eiwitten, koolhydraten en vetten onvoldoende is.


Bewaring
Niet bewaren boven 25 °C.
Niet in de koelkast of de vriezer bewaren.
Buiten het bereik van kinderen bewaren.


Verpakking
Flacon met 200 gram

Trovet Digestion Support Pancreaspoeder 200 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: