opc_loader

RETOUR

Retour zenden

Voor uw bestellingen bij hondenkattenapotheek geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na uw annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan binnen 14 dagen het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening.

Controleert u alstublieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij u vriendelijk zo snel (uiterlijk binnen 14 dagen) mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden. 

Voorwaarden voor retourneren

Bent u niet tevreden over het artikel, dan heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na uw annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan binnen 14 dagen het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Is uw order gratis verzonden maar komt u onder de €40,- na het retourneren? Dan zullen wij achteraf nog €3,50 (NL) of €5.95 (BE) verzendkosten in rekening brengen. Dit bedrag zal verrekend worden met het terug te betalen bedrag.

De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening. U kunt een artikel uitsluitend terugzenden:

  • als het artikel compleet is
  • in de originele, ongebruikte staat en fabrieksverpakking.

De kosten voor het retour zenden zijn voor rekening van de klant. 

Wij verzoeken u met het geretourneerde artikel de bijbehorende factuur of een kopie van de factuur mee te zenden. Op de achterzijde van de bij de bestelling ingesloten pakbon vindt u een retourbon. Gelieve deze ingevuld mee terug te sturen.Indien u geen retourbon heeft, kunt u deze hier printen of downloaden. 

Reeds door u betaalde bedragen worden inclusief eventuele verzendkosten (de verzending naar klant) binnen 14 dagen na retourontvangst van betreffende goederen gerestitueerd.. Indien het artikel of de verpakking beschadigd zijn, behouden wij ons het recht voor het aankoopbedrag niet of niet volledig te vergoeden.

Het retour adres is:

Hondenkattenapotheek.nl
Reaal 5-D
2353 TK Leiderdorp
Klachten
We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@hondenkattenapotheek.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie." 

Raadpleegt u voor meer informatie onze algemene voorwaarden.