opc_loader

Frontline L
(geen combo)
(20-40 kg) 6 pipetten

Artikelnr: 08.01.031

Frontline Spot On (geen combo) 20-40 kg 6 pipetten. Bestrijdt vlooien en teken bij uw hond.
 

32,95

Frontline Spot On 20-40 kg 6 pipetten. Bestrijdt vlooien en teken bij uw hond. Frontline 

Dit tekenmiddel en vlooienmiddel is makkelijk aan te brengen en doodt vlooien binnen 24 uur en teken en luizen binnen 48 uur na gebruik. Frontline Combo is voor alle soorten en maten honden beschikbaar. U beslist aan de hand van het gewicht van uw hond. 

Frontline Spot On hond 20 -40 kg is een bestrijdingsmiddel die vlooien. luizen en teken doodt die op een hond aanwezig kunnen zijn. Frontline Spot On hond L doodt de vlooien binnen 24 uur en de teken en luizen binnen 48 uur. Het beschermt tegen vlooien voor twee maanden en tegen teken voor één maand. Deze variant is geschikt voor honden van 20 tot 40 kg. 

ichaamsgewicht.

Wachttijdadvies
NVT.

Waarschuwingen
Dit product kan irritatie van de slijmvliezen en ogen veroorzaken, daarom moet contact van het product met de mond en ogen vermeden worden. Dieren en toedieners met een bekende overgevoeligheid voor insecticiden of alcohol moeten contact met Frontline Combo Spot On Hond vermijden. Vermijd contact van de inhoud van de pipet met de vingers. Indien dit optreedt, de handen wassen met zeep en water. Na accidentele blootstelling moet het oog zorgvuldig met zuiver water worden gespoeld. Handen wassen na gebruik. Behandelde dieren mogen niet aangeraakt worden tot de toedieningsplaats droog is, en kinderen mogen niet met de behandelde dieren spelen totdat de toedieningsplaats droog is. Daarom wordt het aanbevolen om dieren niet tijdens de dag te behandelen, maar in de vroege avond en om recent behandelde dieren niet te laten slapen bij de eigenaren, en in het bijzonder bij kinderen. Tijdens de toepassing niet roken, drinken of eten

Frontline L
(geen combo)
(20-40 kg) 6 pipetten
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Frontline L
(geen combo)
(20-40 kg) 6 pipetten


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: