opc_loader

Frontline combo kitten 1 pipet

Artikelnr: 08.02.008
Indicatie
Behandeling van besmettingen met vlooien, teken en bijtende luizen. 
8,95
FRONTLINE Kittens® is er speciaal voor zeer jonge katten die net zijn aangeschaft. Elke verpakking bevat 1 monopipet Frontline® en een gezondheidsgids met adviezen voor de eigenaar.
De gezondheidsgids geeft adviezen over voeding, ziekten en vaccinaties, inwendige en uitwendige parasieten, eerste hulp etc. Het Frontline® monopipet is afgestemd op het gewicht en de leeftijd van de kitten.
Het kittenpack is geschikt voor gebruik vanaf een leeftijd van 8 weken en een gewicht van 1 kg.
Contra-indicaties
Het product moet niet toegediend worden aan kittens jonger dan 8 weken oud. Tevens is het niet aan te raden om het product te gebruiken bij zieke of herstellende dieren. Het product is ongeschikt voor konijnen. 
Toediening
U kunt de pipet uit de verpakking halen en vervolgens houdt u het pipet rechtop. U gebruikt één pipet per keer. Zorg dat de inhoud van de pipet in het onderste deel blijft. Vervolgens kan het topje van de pipet erafgebroken worden, zodat de vloeistof tussen de schouderbladen gedruppeld kan worden. De haren bij de nek voor de schouderbladen moeten hierbij aan de kant geduwd worden en vervolgens kunt u de inhoud van de pipet volledig op de huid aanbrengen, op één plaats. Deze plek moet een plaats zijn waar de kat zich niet kan likken. U kunt iedere 4 weken een pipet gebruiken voor uw kat. 
Bijwerking
Heel soms komt het voor dat zich een huidreactie voordoet. Hierbij moet gedacht worden aan verkleuring van de huid, lokaal haarverlies, jeuk en roodheid. Eventueel zou hier overmatig speeksel plaats kunnen vinden en ook omkeerbare neurologische symptomen, braken of ademhalingssymptomen. 
Samenstelling
Fipronil
(S)-methopreen
Waarschuwing
Er gelden speciale voorzorgsmaatregelen voor het verwjderen: Fipronil en (S)-methopreen kunnen nadelig zijn voor organismen in het water. De geneesmiddelen mogen niet verwijderd worden via afvalwater of huishoudelijk afval.
Frontline combo kitten 1 pipet heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Frontline combo kitten 1 pipet


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items