opc_loader

       Afbeeldingsresultaten voor logo dhl                           PostNL         

Betreft de bezorging

Levertijd

In de meeste gevallen zal de levertijd 1-4 werkdagen bedragen. Het grootste deel van de producten uit ons assortiment is uit voorraad leverbaar. Bij voorradige producten geldt in het algemeen: wanneer u de betaling van uw bestelling op werkdagen voor 15:30 uur voldoet via iDeal, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd!  Producten die niet meer op voorraad zijn, zullen 1-2 werkdagen later naar u verzonden worden. Bij betaling via overboeking zal verzending plaatsvinden zodra het overgemaakte bedrag op onze bankrekening zichtbaar is.

Dagen van levering

De zendingen worden van maandag tot en met zaterdag geleverd door DHL (pakketten) en PostNL (brievenbusdoosjes) . De koerier hanteert een eigen planning waardoor wij geen invloed hebben op het tijdstip van levering.

Dropshipping

Bij sommige producten (met name Royal Canin voedingen) kan het voorkomen dat uw bestelling niet uit ons magazijn, maar direct vanaf het magazijn van de fabrikant wordt geleverd. In dit geval zal levering niet door DHL maar door PostNL plaatsvinden.

Vertraging

In uitzonderingsgevallen kan het voorkomen dat een artikel niet voorradig is bij de fabrikant. Hierdoor loopt de levering van uw product vertraging op. Mocht dit het geval zijn dan nemen wij contact met u op met een indicatie voor de verwachte levertijd. In de meeste gevallen kunnen wij u een vergelijkbaar alternatief aanbieden, welke wel direct leverbaar is.

Verzendbijdrage Nederland

Wanneer het totaal van uw bestelling lager is dan €40,00 wordt €3,50 verzendbijdrage in rekening gebracht. De verzendbijdrage wordt bij het betreffende artikel vermeld. Bij bestellingen boven de €40,00 is verzending geheel gratis.

Verzendkosten België

Wanneer het totaal van uw bestelling lager is dan €200,00 worden bij verzending naar adressen in België €5,95 verzendbijdrage in rekening gebracht.. De verzendkosten worden bij het betreffende artikel vermeld.