opc_loader

                                  PostNL         

 

 

Betreft de bezorging

Levertijd

In de meeste gevallen zal de levertijd 1-4 werkdagen bedragen. Het grootste deel van de producten uit ons assortiment is voorradig.  Producten die niet meer op voorraad zijn, zullen 1-2 werkdagen later naar u verzonden worden. Bij betaling via overboeking zal verzending plaatsvinden zodra het overgemaakte bedrag op onze bankrekening zichtbaar is.

 

Dagen van levering

De zendingen worden van maandag tot en met zaterdag geleverd door  PostNL . De koerier hanteert een eigen planning waardoor wij geen invloed hebben op het tijdstip van levering.

 

Dropshipping

Bij sommige producten (met name Royal Canin voedingen) kan het voorkomen dat uw bestelling niet uit ons magazijn, maar direct vanaf het magazijn van de fabrikant wordt geleverd. 

Een Royal Canin bestelling voor 12. 30 uur wordt in het algemeen de volgende dag geleverd door Post.nl

 

Vertraging

In uitzonderingsgevallen kan het voorkomen dat een artikel niet voorradig is bij de fabrikant. Hierdoor loopt de levering van uw product vertraging op. Mocht dit het geval zijn dan nemen wij contact met u op met een indicatie voor de verwachte levertijd. In de meeste gevallen kunnen wij u een vergelijkbaar alternatief aanbieden, welke wel direct leverbaar is.

 

Verzendbijdrage Nederland

Wanneer het totaal van uw bestelling lager is dan €49,00 wordt €3,95 verzendbijdrage in rekening gebracht. De verzendbijdrage wordt bij het betreffende artikel vermeld. Bij bestellingen boven de €49,00 is verzending geheel gratis.

 

Verzenden België

Vanaf 1 mei 2022 zijn wij gestopt met het verzenden naar België.