opc_loader

 

RETOUR

 

Retour zenden

Voor uw bestellingen bij Hondenkattenapotheek geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na uw annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan binnen 14 dagen het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retoursturen van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening.

Controleert u alstublieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij u vriendelijk zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 14 dagen) contact met ons op te nemen om dit te melden. 

Voorwaarden voor retourneren

Bent u niet tevreden over het artikel, dan heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na uw annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan binnen 14 dagen het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Is uw order gratis verzonden maar komt u onder de €49,- na het retourneren? Dan zullen wij achteraf nog €3,95 (NL) verzendkosten in rekening brengen. Dit bedrag zal verrekend worden met het terug te betalen bedrag.

De kosten voor het retoursturen van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening. U kunt een artikel uitsluitend terugzenden als het artikel:

  • compleet is in de originele, onbeschadigde en ongebruikte staat en fabrieksverpakking zit.

De kosten voor het retour zenden zijn voor rekening van de klant. 

Werkwijze retourzenden 

Ga op de Home page (openingspagina) van Hondenkattenapotheek rechtsboven naar inloggen. Nadat u bent ingelogd zoekt u bij Mijn orders de bestelling op waarvan u een of meerdere artikelen retour wilt zenden.  Hoewel u dit niet verplicht bent, verzoeken wij u het veld Reden retour in te vullen. Dit helpt ons bij ons voortdurend streven onze dienstverlening te optimaliseren. Kies Retour aanvragen.  Nadat u alle velden heeft ingevuld ontvangt u een bevestiging van uw retour aanvraag. Zodra uw retouraanvraag is goedgekeurd, ontvangt u een mail met een retournummer.  Wij vragen u bij alle correspondentie dit nummer te melden voor een vlotte afwikkeling.                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Reeds door u betaalde bedragen worden inclusief eventuele verzendkosten (de verzending naar de klant) binnen 14 dagen na retourontvangst van betreffende goederen gerestitueerd. Indien het artikel of de verpakking beschadigd is, behouden wij ons het recht voor het aankoopbedrag niet of niet volledig te vergoeden.

Het retouradres is:

Hondenkattenapotheek.nl 

Reaal 1

2353 TK Leiderdorp

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

KLACHTEN

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@hondenkattenapotheek.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie." 

Raadpleegt u voor meer informatie onze algemene voorwaarden.