opc_loader

Advantage kat voordelig online kopen

Advantage voor uw kat is een zeer snel en veilig werkend vlooienmiddel. De vlo die in de vacht van uw kat komt wordt binnen enkele minuten al zo verlamd dat hij niet meer tot bijten komt. Door de snelle werking is Advantage zeer geschikt bij vlooienallergie. De bescherming houdt 3-4 weken aan. 

✓ Voordelig     ✓ Gratis bezorging v.a. 40 euro    ✓ Veilig online betalen    ✓ Webwinkel Keurmerk

✓ Doodt vlooien binnen 24 uur en beschermt gedurende 4 weken tegen nieuwe vlooien.

✓ Doodt vlooienlarven in de omgeving die in contact komen met uw behandelde kat.

✓ Geschikt voor katten met een vlooienallergie.

Werking

Een vlooienplaag kan zich sneller dan verwacht verspreiden door uw huis. Het is daarom extra belangrijk om snel in te grijpen wanneer uw kat last heeft van vlooien. De Advantage pipet biedt hiervoor de oplossing en is gemakkelijk in gebruik. Wanneer u Advantage gebruikt zullen de aanwezige vlooien gedood worden door het contact met uw kat. Een vlo hoeft uw kat dus niet eerst te bijten voordat het gif geactiveerd wordt. De actieve stof imidacloprid werkt preventief en curatief.

Advies en gebruik

Zodra u de Advantage pipet gebruikt is het aan te raden om dat zorgvuldig te doen. Wanneer u de pipet gaat openen is het belangrijk om deze rechtop te houden zodat u het dopje gemakkelijk kunt verwijderen. Het dopje is verwijderd en vervolgens zal u de zegel moeten verbreken door het dopje omgekeerd op de opening te plaatsen. De Advantage moet in de nek van uw kat aangebracht worden. Druk de haren van uw kat, rondom de schedel, naar beneden totdat de huid zichtbaar wordt en zorg ervoor dat de inhoud van de pipet op de huid terecht komt. Advantage mag niet gebruikt worden door katten die overgevoelig zijn voor de bestanddelen van het product en door niet gespeende kittens die jonger zijn dan 8 weken.

De dosering van de Advantage hangt af van het gewicht van uw kat.

Katten tot 4 kilo:                       Advantage Kat 40

Katten van 4 – 8 kilo:                Advantage Kat 80

Na het aanbrengen van de Advantage zal uw kat 3 tot 4 weken beschermd zijn tegen een nieuwe besmetting. Een herbesmetting kan na minimaal zes weken plaatsvinden. Het is dus noodzakelijk om uw kat goed in de gaten te houden. Wanneer u merkt dat de vlooien terug zijn, moet u uw kat van een nieuwe behandeling voorzien.

Wanneer uw kat vlooien met zich mee droeg betekent dit dat de vlooien zich naar alle waarschijnlijkheid in verschillende stadia verspreid hebben door uw huis. Belangrijk is dat uw kat niet weer besmet wordt en daarom wordt geadviseerd om uw omgeving te behandelen met een omgevingsspray. Wanneer u andere dieren in huis heeft is het belangrijk om deze ook tegen vlooien te behandelen, zo voorkomt u herbesmetting van uw kat. Vlooien dragen vaak wormen met zich mee daarom is het zaak uw kat ten alle tijden te controleren op wormen. Zodra blijkt dat uw kat ook wormen heeft wordt een wormenkuur aangeraden.

Mogelijke bijwerkingen

Zodra u Advantage heeft aangebracht moet u goed opletten dat uw kat het product niet direct oplikt. In dat geval is de behandeling niet effectief. Ook kan er een extreme hoeveelheid speekselvorming optreden bij uw kat na het oplikken van de behandeling. Verder kunnen er in unieke situaties haarverlies, roodheid, en jeuk optreden. Wanneer zich ernstige bijwerkingen voordoen die niet snel verdwijnen is het raadzaam om contact op te nemen met de dierenarts. 

Indien uw kat ook last heeft van teken, adviseren wij Seresto Kat. Heeft uw hond vlooien? Gebruik dan Advantix Hond.

Als u vragen heeft over dit of een ander product dan kunt u via ons contactformulier uw vragen stellen. Wij zullen uw vraag dezelfde dag nog beantwoorden.