opc_loader

Royal Canin Cardiac 1 x 14 kg

Artikelnr: 02.05.005

Gratis verzenden!

Heeft u ook onze voordelige 2 verpakking gezien?

79,95

€66,50. GRATIS VERZENDING. Royal Canin Cardiac Brokvoeding.

Dit dieet is speciaal ontwikkeld voor honden ter ondersteuning van de hartfunctie bij een hartaandoening.

Te gebruiken bij:
- Alle hartaandoeningen (stadium 1 tot met 3). Bij stadium 4 wordt de Cardiac blikvoeding aanbevolen, omdat dit nog minder natrium bevat.
- Hypertensie (verhoogde bloeddruk)

Royal Canin (Early) Cardiac Diet is een speciale voeding dat wordt toegepast bij hartaandoeningen ( tot stadium 3) en hypertensie (verhoogde bloeddruk).

Het voer bevat minder fosfor: hartklachten gaan vaak samen met verminderde nierfunctie. De natrium concentratie is lager om de belasting van het hart zo minimaal mogelijk te houden. Om de werking van het hart te bevorderen zit er meer taurine en L-carnitine in dit voer.

Het wordt geadviseerd Early Cardiac Diet te gebruiken vanaf de eerste verschijnselen van een hartaandoening en levenslang te blijven verstrekken. Honden met een hartaandoening vertonen regelmatig een verminderde eetlust en gewichtsverlies. Dit voer is daarom extra smakelijk met genoeg energie.

Eigenschappen van (Early) Cardiac Diet:
Verrijkt met flavanolen. Flavanolen uit groene thee verbeteren de doorbloeding van de weefsels en organen en vertragen de celveroudering. Omdat bij hartaandoeningen een verhoogd risico op chronische nierproblemen bestaat, is het fosforgehalte verlaagd. Een verlaagd fosforgehalte draagt bij aan het behoud van de nierfunctie. Een beperking van het natriumgehalte (zout) vermindert de werkbelasting van het hart. Daarnaast zijn ook het kalium- en magnesiumgehalte aangepast. L-Carnitine en taurine zijn onmisbaar voor de spiercellen van het hart. Deze voedingsstoffen bevorderen de pompfunctie van het hart.

Indien de hartaandoening van uw hond al in stadium 4 verkeerd, kunt u beter overstappen op de cardiac blik (nat) omdat dit nog minder natrium bevat.

Niet gebruiken bij:
Royal Canin Cardiac Diet is niet geschikt voor drachtige of zogende teven, Hyponatriëmie, (historie van) pancreatitis, hyperlipidemie.

Royal Canin Cardiac 1 x 14 kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Royal Canin Cardiac 1 x 14 kg


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items