opc_loader

Nieren, blaas en lever


Nieren

Het meest voorkomende probleem in de nieren is een verminderde nierfunctie bij (in het algemeen oudere) huisdieren als gevolg van chronische nierontstekingen. De belangrijkste stap in de behandeling van deze dieren is de overstap naar een zogenaamd nierdieet. Nierdiëten zorgen voor minder aanmaak van afvalstoffen in het lichaam. Daarnaast worden aan het nierdieet  stoffen toegevoegd die de verdere achteruitgang van de nierfunctie vertragen. Bepaalde stoffen kunnen de nieren nog extra ondersteunen of kunnen gebruikt worden in het geval dat het nierdieet niet gegeten wordt door uw dier. Andere producten werken postief op de vochtbalans van de nierpatient.

Blaas

Wij hebben verschillende producten in ons assortiment die kunnen helpen bepaalde blaasproblemen te voorkomen (bijvoorbeeld voor blaasgruisproblemen of voorkomen van blaasontsteking, verhogen van de weerstand van de blaas).

Lever

De lever is een orgaan dat door verschillende oorzaken (infecties, bepaalde gifstoffen, leververvetting) verstoord en beschadigd kan worden. Ook na behandeling van de oorzaak van leveraantasting, blijft de leverfunctie kortere of langere tijd nog verstoord. In sommige gevallen is sprake van permanente of chronische leverproblemen. Bepaalde voedingen helpen mee de lever zo min mogelijk te belasten. Daarnaast zijn er producten die het herstel van de lever helpen bevorderen. 

Artikel 1 tot 35 (van de 35 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 35 (van de 35 artikelen). Resultaat:1