opc_loader

Advantix Hond zeer voordelig online kopen

Advantix voor uw hond, met de werkzame bestanddelen Permethrine en Imidacloprid is een snelwerkend middel dat vlooien, teken en luizen doodt. Ook is het een middel dat teken, zandvliegen, muggen en stalvliegen afweert. 

✓ Voordelig     ✓ Gratis bezorging v.a. 40 euro    ✓ Veilig online betalen    ✓ Webwinkel Keurmerk

Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1

✓ Doodt vlooien binnen 24 uur en beschermt uw hond gedurende 4 weken tegen nieuwe vlooien.

✓ Doodt teken en beschermt uw hond gedurende 3 tot 4 weken tegen nieuwe teken.

✓ Doodt bijtende luizen.

✓ Beschermt uw hond tegen zandvliegen (2 tot 3 weken), muggen (2 tot 4 weken) en stalvliegen (4 weken).

✓ Geschikt voor honden met een vlooienallergie. 

Werking van Advantix

Advantix is niet alleen een snelwerkend middel dat de vlooien, teken en luizen van uw hond doodt maar weert ook teken, muggen, zandvliegen en stalvliegen af. Deze verschillende soorten ongedierte kunnen diverse ziektes op uw hond overbrengen. Om dit risico te verminderen kunt u Advantix gebruiken. Dit middel doodt vlooien binnen 24 uur en beschermt uw hond gemiddeld 4 weken tegen nieuwe vlooien. Advantix is een middel dat speciaal voor honden ontwikkeld is en middels een pipet wordt toegediend.

Gebruik en advies Advantix Hond

De inhoud van Advantix moet via een pipet tussen de haren van uw hond, op de huid en tussen de schouderbladen gedruppeld worden. Bij honden zwaarder dan 10 kilo wordt aangeraden om de inhoud van de pipet gelijkmatig te verdelen over vier verschillende plekken op de rug van uw hond vanaf de schouderbladen tot aan de staart. Wanneer u de Advantix heeft aangebracht mag uw hond tot 48 uur daarna niet in contact komen met natuurwater aangezien het middel schadelijk kan zijn voor anderen. Ook het wassen van de hond wordt in de eerste periode na het aanbrengen van de pipet afgeraden.

De dosering Advantix hangt af van het gewicht van uw hond. Voor het optimale effect is het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met deze dosering.
 

Honden tot 4 kilo: Advantix Hond 40/200
Honden tussen de 4 – 10 kilo: Advantix Hond 100/500
Honden tussen de 10 – 25 kilo: Advantix Hond 250/1250
Honden tussen de 25 – 40 kilo: Advantix Hond 400/2000
Honden van meer dan 40 kilo: Advantix Hond 600/3000

Advantix is speciaal ontwikkeld voor honden en mag niet gebruikt worden bij katten, puppy’s die jonger zijn dan 7 weken en bij puppy’s die lichter zijn dan 1,5 kilo. Daarnaast is het af te raden om Advantix toe te passen bij honden die overgevoelig zijn voor de aanwezige bestanddelen.

Mogelijke bijwerkingen

Bijwerkingen komen vrijwel niet voor maar toch kan het zo zijn dat sommige honden gedurende de eerste periode na het aanbrengen van de Advantix last krijgen van jeuk, roodheid en/of licht haarverlies. Wanneer deze symptomen optreden zullen deze vanzelf verdwijnen. Andere vrijwel niet voorkomende bijwerkingen zijn onrust bij uw hond, braken, diarree en gebrek aan eetlust. Daarnaast is het zo dat er mogelijke stuiptrekkingen voor kunnen komen bij honden die gevoelig zijn voor het bestanddeel permethrine. Mocht u hond het middel oplikken dan zal dit kunnen leiden tot zenuwverschijnselen zoals lusteloosheid en trillen. Het is dus belangrijk dat u na het aanbrengen van de Advantix uw hond goed in de gaten houdt.

Advantix is NIET geschikt voor katten, daarvoor raden wij Advantage Kat aan.

Als u vragen heeft over dit of een ander product dan kunt u via ons contactformulier uw vragen stellen. Wij zullen uw vraag dezelfde dag nog beantwoorden.