opc_loader

Sanimed adult hond
2x 3 kg (datumkorting)

Artikelnr: 03.08.008

Datumkorting, houdbaar tot 23 aug 2024, 6 beschikbaar

36,95 33,95 U bespaart: 8%

2 x 3 kg. Sanimed Adult

Effectiviteit

SANIMED Adult is afgestemd op de geringere behoeften aan voedingsstoffen van volwassen honden van alle rassen (National Research Council, 2006). In deze leeftijdsfase is er geen groei en dient de lichaamsconditie extra gecontroleerd te worden. De bronnen van eiwitten, vetten en koolhydraten zijn van hoge kwaliteit waardoor de vertering verbetert en daarmee ook de ontlasting. Het extra gehalte aan ruwe celstof, waarvan een deel matig fermenteerbaar, bevordert de integriteit van de colonmucosa, stimuleert de darmmotiliteit en het afdrijven van goed gevormde ontlasting.

SANIMED Adult is rijk aan de meervoudig onverzadigde vetzuren van de omega-3 familie, eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). In combinatie met de hoge vitamine E-voorziening zal de hoge opname van EPA de immuunfunctie bij volwassen honden stimuleren .

Het risico op nierfalen wordt verminderd door de extra vitamine E, het hoge gehalte aan EPA  en in het bijzonder door het lage fosforgehalte. Ter ontlasting van zowel de lever als nieren, door respectievelijk minder ammoniak- en ureumproductie, bevat SANIMED Adult een laag eiwitniveau. Bovendien hebben de eiwitten een hoge biologische waarde en zijn goed verteerbaar. SANIMED Adult is arm aan natrium ter controle van de bloeddruk en draagt daarmee bij aan instandhouding van de hartfunctie 

Sanimed adult hond
2x 3 kg (datumkorting)
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Sanimed adult hond
2x 3 kg (datumkorting)


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items