opc_loader

Royal Canin Babycat milk (Kittenmelk 300 gram en flessenset

Artikelnr: 01.11.016

3x 100 gram melkpoeder van hoge kwaliteit inclusief flessenset.                                                                                                                             

 Indien het niet nodig is geweest om kittens bij te voeren ook goed te gebruiken icm                                                                                            bv Nutricia rijstenbloempap om over te schakelen naar vaste voeding.

19,95

Bij een te groot nest, onvoldoende moedermelk of bij een moederloos kitten, is een vervangende moedermelk noodzakelijk. Babycat Milk is een uitstekend alternatief omdat deze over soortgelijke eigenschappen beschikt als moedermelk. Babycat Milk heeft een laag lactosegehalte (melksuiker) omdat jonge kittens lactose niet goed kunnen verteren. Koemelk is, door het hoge lactosegehalte, niet geschikt als vervangende moedermelk. Babycat Milk heeft een hoog energiegehalte, vanwege de snelle gewichtstoename (10 g/dag) van het kitten. Babycat Milk levert een bijdrage aan de ontwikkeling en de goede werking van de vitale functies van het kitten (zenuwstelsel, gezichtsvermogen, hart).

Dit product helpt de levensfuncties van de pasgeboren kittens te ondersteunen. Babycat Milk ondersteunt de spijsvertering en is eenvoudig te bereiden, het melkpoeder lost namelijk direct op in water.

Het is sterk aan te bevelen om het kitten dagelijks te wegen om zijn gewichtstoename nauwkeurig te volgen en controleren.

Voedingsrichtlijn Royal Canin Babycat Milk

In de onderstaande tabel staat het aanbevolen aantal gram wat u uw kat per dag hoort te geven.

Leeftijd kitten

Aantal maaltijden

Ml Melk

Week 1

7

2-4

Week 2

6

5-10

Week 3

5

10-15

Week 4

5

10-15

Week 5

4

10-15

Week 6

4

10-15

Royal Canin Babycat milk (Kittenmelk 300 gram en flessenset heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Royal Canin Babycat milk (Kittenmelk 300 gram en flessenset


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: