opc_loader

Sanimed Skin Sensitive Functional Treats 6 x 175 gram

Artikelnr: 02.07.162

speciale koekjes bij dieetvoer skin sensitive 

22,95

6 x 175 gram SANIMED Skin (Atopy) Sensitive Functional Treats Hond.

Sanimed Skin (Atopy) Sensitive treats zijn lekkernijen voor uw hond met voedingsallergie of andere huid of darmallergieen. De treats bevaten als eiwitbron uitsluitend gehydrolyseerde eiwitten.

Regelmatig is bij allergie van de hond  sprake van  een combinatie van atopie en voedselallergie. Atopie kan behandeld worden door het verminderen van de ontsteking en jeuk van de huid. Voedselallergie wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door de eiwitbron (type vlees of vis) in de voeding. Door de eiwitten te hydrolyseren kunnen ze geen allergische reacties meer veroorzaken.

Sanimed Skin (Atopy) Sensitive bevat een hoog perventage visolie en is daarmee rijk aan specifieke omega-3 vetzuren die jeuk- en ontstekingsremmend werken.

Sanimed Skin (Atopy) Sensitive bevat maar liefst 5% visolie en 0,5% borage olie, deze hoge percentages zorgen ervoor dat het gebruik van medicijnen in veel gevallen niet meer nodig zal zijn dan wel sterk verminderd kan worden.

Sanimed Skin (Atopy) Sensitive is gericht op de behandeling van zowel overgevoeligheid door  voeding als atopische huidallergie. Ook bij andere jeukende huidaandoeningen (zoals vlooienbeetallergie, mijten, ooronstekingen) kan Sanimed Skin (Atopy) Sensitive de huidirritatie verzachten.

De samenstelling van Sanimed Skin (Atopy) Sensitive zorgt voor het verminderen of verdwijnen van jeukklachten, roodheid en schilfering.
Tevens kan Skin (Atopy) Sensitive worden ingezet als test/eliminatiedieet. De voeding is vrij van allergenen en bevat alleen gehydroliseerde eiwitten.

Sanimed Skin (Atopy) Sensitive is een volledige voeding en kan voor onbeperkte duur worden verstrekt. SANIMED Skin (Atopy) Sensitive is tevens glutenvrij.

Sanimed Skin Sensitive Functional Treats 6 x 175 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Sanimed Skin Sensitive Functional Treats 6 x 175 gram


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: