opc_loader

Royal Canin Gastrointestinal high fibre hond 2x 14 kg

Artikelnr: 02.09.218

Naamswijziging: Was Royal Canin fibre respons!

185,95

2 x 14 kg. GRATIS VERZENDING. Royal Canin Fibre Responsive is een dieet verrijkt met specifieke vezels als bietenpulp, Fructo-Oligo- Sacchariden (FOS), Manno-Oligo Sacchariden (MOS) en psyllium.

Het helpt het evenwicht van de darmflora te herstellen. Deze vezels remmen de groei van schadelijke, ziekteverwekkende bacteriën en ondersteunen de darmfunctie.

Daarnaast bevorderen voedingsvezels de passage van voeding door de darmen en dragen ze bij aan de kwaliteit van de ontlasting. Daarom wordt voor dieren die last hebben van constipatie vaak een voeding met een hoog vezelgehalte voorgeschreven.

Te gebruiken bij:
- Verstopping
- Colitis (darmontsteking)
- Stress, IBS (Irritable Bowel Syndrome)
- Acute en chronische verstopping
- Aandoeningen waarbij een hoog een vezelgehalte gewenst is

Eigenschappen van Fibre Responsive Diet:
De combinatie van bijzonder goed verteerbare eiwitten, rijst, speciale voedingsvezels en visolie zorgt voor een evenwichtige darmflora en een optimale verteerbaarheid. De vezels verbeteren de passage, binden schadelijke stoffen in de dikke darm en bevorderen de gezondheid van de dikke darm door vetzuren zo te bewerken dat ze als voedingsbron voor het slijmvlies in de dikke darm kunnen dienen.

De omega-3-vetzuren EPA en DHA dragen bij aan de gezondheid van het maag-darmkanaal. De specifieke combinatie van synergetisch werkende antioxidanten (vit. C, vit. E, taurine en luteïne) draagt bij aan de neutralisatie van vrije radicalen.

Niet gebruiken bij:
Royal Canin Fibre Response Diet is niet geschikt bij maag-darmaandoeningen waarbij geen passage van ontlasting meer mogelijk is of waar sprake is van (partiële) intestinale obstructie.

Royal Canin Gastrointestinal high fibre hond 2x 14 kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Royal Canin Gastrointestinal high fibre hond 2x 14 kg


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: