opc_loader

Royal Canin Gastro Intestinal puppy (Junior) 3x 10 kg

Artikelnr: 02.09.328
201,95

3x 10 kg. GRATIS VERZENDING. Royal Canin Gastro Intestinal Junior dieetvoeding is speciaal ontwikkeld voor pups tot 12 maanden met spijsverteringsstoornissen en maag-darmaandoeningen als braken en diarree.

Eigenschappen

De combinatie van bijzonder goed verteerbare eiwitten, rijst, speciale voedingsvezels en visolie in Royal Canin Gastro Intestinal Junior zorgt voor een evenwichtige darmflora en een optimale verteerbaarheid. De hoge energiedichtheid voorziet in de voedingsbehoefte voor een gezonde groei. Daarnaast kan de hoeveelheid voeding per dag beperkt worden, waardoor het maag-darmkanaal minder wordt belast. 

De eetlust van pups met problemen van het maag-darmkanaal kan verminderd zijn. Door de aangepaste grootte, structuur en vorm van Royal Canin Gastro Intestinal Junior zijn de brokjes makkelijk te weken, wat de spontane voedselopname kan bevorderen. Warm water toevoegen en ongeveer 15 minuten laten weken. De voeding voorziet volledig in de specifieke voedingsbehoeften van pups tijdens de groeiperiode.

Indicaties
- Acute en chronische diarree
- Spijsverteringsproblemen
- Bacteriële overgroei
- Herstel
- Dikke darmontsteking
- Gastritis
- Dracht 6e tot 9e week (kleine en middelgrote rassen)
- Lactatie (kleine en middelgrote rassen)    

Royal Canin Gastro Intestinal puppy (Junior) 3x 10 kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Royal Canin Gastro Intestinal puppy (Junior) 3x 10 kg


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: