opc_loader

Royal Canin Hepatic hond 12 x 420 gram

Artikelnr: 02.10.018
45,95

12 blikken. Royal Canin Hepatic Diet speelt een belangrijke rol bij de behandeling van leveraandoeningen. Royal Canin Hepatic Diet is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de behandeling van leveraandoeningen bij de hond.

Gebruiken bij:
- Porto-systemische shunt
- Hepatische encephalopathie
- Leverinsufficiëntie
- Piroplasmose (Babesiose)
- Icterus 
- Stoornissen van het kopermetabolisme

Niet gebruiken bij:
Royal Canin Hepatic Diet is niet geschikt voor pups en drachtige of zogende teven.

Eigenschappen Hepatic Diet:
Koper kan in de lever stapelen en de functie van de lever ernstig verstoren. Dankzij een laag kopergehalte in de voeding kan koperstapeling in de lever worden beperkt. Een specifieke combinatie van antioxidanten helpt beschadiging van de levercellen te vertragen. Een verlaagd natriumgehalte is van belang om de verhoogde bloeddruk in de lever te helpen bestrijden en het risico van vochtophoping in de buikholte (ascites) te verminderen. Dieren met leverproblemen hebben een voeding nodig met een hoog energiegehalte. Dankzij een verhoogd vetgehalte levert de voeding toch de benodigde energie.

Bij leverproblemen de dagelijkse hoeveelheid over meerdere kleine porties verdelen waardoor de belasting van de lever minimaal is. Bij chronische leveraandoeningen kan Hepatic Diet levenslang nodig zijn.

Royal Canin Hepatic hond 12 x 420 gram heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Royal Canin Hepatic hond 12 x 420 gram


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items