opc_loader

Sanimed Renal/Liver/Stones 1 x 12.5 kg

Artikelnr: 02.10.033

Let op: deze voeding  is door Sanimed ontwikkeld om op basis van een diagnose door een dierenarts voorgeschreven te worden. Gebruik van het verkeerde product kan juist tot gezondheidsschade leiden. Wij geven dan ook de volgende dringende adviezen en opmerkingen voordat u tot aankoop overgaat:

-verstrek deze voeding uitsluitend aan uw dier indien uw dierenarts dit product na onderzoek heeft aanbevolen. Neem bij twijfel eerst contact op met uw dierenarts

-zorg dat minstens elke 6 maanden door uw dierenarts beoordeeld wordt of deze voeding nog gebruikt moet worden

-neem indien de gezondheidstoestand van uw huisdier verslechterd ook altijd contact op met uw dierenarts

66,95

1 x 12.5 kg, GRATIS VERZENDING.  Sanimed Renal Hond.

Indicaties:

  • nierinsufficientie
  • leveraandoeningen
  • Calciumoxalaat, ammoniumuraat en cystinestenen urinewegen

De basis van de dieetbehandeling van honden met chronische nierinsufficiëntie is de combinatie van fosfor- en eiwitrestrictie en een hoge opname van het omega-3 vetzuur, eicosapentaeenzuur (EPA). Een beperkte opname van fosfor vermindert calcificatie van de insufficiënte nier, terwijl eiwitrestrictie met name de vorming van microscopisch waarneembare laesies afremt en de morbiditeit en mortaliteit in relatie tot het uremisch syndroom reduceert. Het beschermende effect van EPA wordt mogelijk verklaard door stimulering van de doorbloeding van de nier en remming van ontstekingsreacties in de nier.

Behalve door de eiwitrestrictie wordt de ureumsynthese nog extra geremd door het hoge gehalte aan bietenpulp in SANIMED Renal. Hierdoor wordt in de dikke darm de omzetting van ammoniak in bacterieel eiwit gestimuleerd zodat minder ammoniak de lever bereikt 

De extra karakteristieken van SANIMED Renal zijn een laag natriumgehalte, positief baseoverschot en een hoog niveau van vitamine E. 

Sanimed Renal/Liver/Stones 1 x 12.5 kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Sanimed Renal/Liver/Stones 1 x 12.5 kg


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items