opc_loader

Royal Canin Satiety (weight management)
Small Dog 3 kg

Artikelnr: 02.11.033
27,95

3 kg. Royal Canin Satiety Support voor honden is een compleet dieetvoer dat overgewicht of vetzucht behandeld en uw hond op een effectieve en verantwoorde manier op het ideale gewicht brengt.

Satiety Support zorgt ervoor dat uw hond niet teveel eet. Een verhoogd vezelgehalte in deze hondenbrokken zorgt ervoor dat uw hond een sneller vol gevoel heeft terwijl er aanzienlijk minder calorieën worden geconsumeerd.

Dit, in combinatie met een hoog eiwitgehalte, zorgt voor gewichtsverlies van uw hond terwijl de spiermassa behouden blijft. Honden met overgewicht lopen (net als mensen) onder andere risico op bewegingsproblemen, verminderd uithoudingsvermogen, leveraandoeningen en diabetes. 


Indicaties:

  • Obesitas
  • Suikerziekte (diabetes)
  • Verhoogd bloedglucose-gehalte (met obesitas)
  • Verstopping (goede reactie op voedingsvezels)

Productvoordelen:

  • Verhoogd vezelgehalte
  • Gewichtsverlies door meer eiwitten
  • Extra mineralen en vitamines
  • Ondersteuning van de gewrichten

Verhoogd vezelgehalte
Speciale voedingsvezels en een verhoging in vezels zorgen ervoor dat uw hond eerder een verzadigd gevoel (vol zijn) heeft doordat het voedselvolume in de maag groter is. Hierdoor krijgt uw hond minder snel weer honger en wordt dit gevoel behouden tot de volgende maaltijd.

Gewichtsverlies door meer eiwitten
In dit hondenvoer van Royal Canin zit een verhoogd eiwitgehalte. Dit zorgt voor een voller gevoel wat tevens langer wordt vastgehouden in vergelijking met koolhydraten. Hierdoor kan uw hond gewicht verliezen terwijl de spiermassa op niveau blijft.

Extra mineralen en vitamines
Minder voeding opnemen is de manier om af te vallen. In Satiety Support zitten extra mineralen en vitamines zodat uw hond alle nodige voedingsstoffen binnen krijgt ondanks de verlaging in voer.

Ondersteuning van de gewrichten
Honden met overgewicht hebben extra belaste gewrichten. Twee ingrediënten, namelijk chrondoïtinesulfaat en glucosamine, helpen uw hond een normale beweeglijkheid van zijn/haar gewrichten te behouden.

Royal Canin Satiety Support is een uitgebalanceerde, volledige dieetvoeding, die voor langere tijd gegeven kan worden. 

Waarschuwing
Royal Canin Satiety Support is niet geschikt voor pups en drachtige of zogende teven. Daarnaast is deze dieetvoeding niet geschikt voor honden met een verhoogde energiebehoefte. 

Royal Canin Satiety (weight management)
Small Dog 3 kg
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Royal Canin Satiety (weight management)
Small Dog 3 kg


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: