opc_loader

Royal Canin Baby Dog Milk Poeder 2x 400 g incl fles+ 3 spenen

Artikelnr: 03.07.201

400 gram melkpoeder van hoge kwaliteit inclusief flessenset met 3 verschillende spenen.

Indien het niet nodig is geweest om de puppy's bij te voeren, ook goed te gebruiken icm  bv Bambix rijstenbloempap om over te schakelen naar vaste voeding.

32,95

2x 400 g. Voor pups vanaf geboorte tot spenen

Ter vervanging of aanvulling op moedermelk

Voor pups vanaf de geboorte tot aan het spenen

Babydog Milk is een evenwichtige voeding voor pasgeboren pups. Bij de geboorte zijn pups volledig afhankelijk van moedermelk voor de aanvoer van voedingsstoffen. Sommige teven produceren onvoldoende melk, of hun melk is van onvoldoende kwaliteit, in deze gevallen kan bijvoeding met puppymelk noodzakelijk zijn. Royal Canin heeft hiervoor Babydog Milk ontwikkeld. Deze puppymelk kan worden gegeven vanaf de geboorte tot de pup gaat spenen (ongeveer 3-5 weken). Babydog Milk kan als supplement of als vervangende moedermelk gegeven worden.

Aanvulling op de moedermelk wordt aanbevolen wanneer het gewicht van de pasgeboren pups niet, of te weinig toeneemt. Dit verschijnsel komt vaker voor bij kleine rassen.

Waarom Royal Canin Babydog Milk?

Pups die flesvoeding krijgen moeten 4 tot 8 maaltijden per dag krijgen, deze maaltijden moet gegeven worden op vaste tijdstippen.

Het vermogen van de pasgeboren pup om zetmeel te verteren ontwikkelt zich in de loop van het eerste levensjaar zeer langzaam

Het immuunsysteem van de pasgeboren pup werkt nog niet optimaal. Dit zorgt dat de pup blootstaan aan enkele risico’s tijdens het zogen. Mogelijke problemen zijn; zeer grote nesten, wees pups, zwakke pups, verstoting door de moeder, onvoldoende kwaliteit van de moedermelk of zelfs giftige koemelk.

Royal Canin Baby Dog Milk Poeder 2x 400 g incl fles+ 3 spenen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Royal Canin Baby Dog Milk Poeder 2x 400 g incl fles+ 3 spenen


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: