opc_loader

Royal Canin Neutered adult
Small Dog 3x 8 kg

Artikelnr: 03.07.048
169,95

2 x 8 kg. GRATIS VERZENDING.  Voor kleine volwassen honden < 10 kg na castratie

Speciale voeding ter ondersteuning van gezonde urinewegen bij kleine honden. Kleine honden zijn extra gevoelig voor het krijgen van blaasstenen. Royal Canin is een expert op dit gebied en heeft de S/O Index ontwikkeld. Dit logo op de verpakking wil zeggen dat de voeding de kans op de vorming van de twee meest voorkomende blaasstenen (S/O = Struviet en (Calcium)Oxalaat) verminderd. Alle Neutered voedingen van Royal Canin zijn speciaal ontwikkeld om een optimaal lichaamsgewicht in stand te houden en het risico van overgewicht te verminderen. Dit komt ondermeer door het verlaagde energiegehalte, het hoge eiwitgehalte, lage vetgehalte en het verhoogde gehalte aan verzadigende voedingsvezels. Voor een optimaal gewicht, een goede gezondheid van de urinewegen en een gezond gebit.

Productvoordelen

·        Ideaal lichaamsgewicht

·        Bijdrage aan tandsteenreductie

·        Gezonde darmflora en spijsvertering

·        Helpt vorming van struviet-en calciumoxalaatstenen verminderen

Ideaal lichaamsgewicht
Uw hond voelt zich sneller vol tijdens het eten van Neutered Adult. Dit wordt gedaan door een combinatie van vezels en een formule van lage calorieën. Hiermee is het makkelijker om uw hond op het ideale gewicht te houden en wordt overgewicht, veel voorkomend bij gecastreerde kleine honden, voorkomen.

Bijdrage aan tandsteenreductie
Gebitsproblemen komen vaker voor bij honden van kleine rassen dan bij grote rassen. Het gebit van uw hond wordt gereinigd tijdens het eten van deze hondenbrokken. Door het binden van het calcium in het speeksel wordt de vorming van tandsteen beperkt. De vorm, structuur en grootte van de brokjes van Royal Canin zijn aangepast aan het gebit van kleine honden.

Gezonde darmflora en spijsvertering
Dit makkelijk verteerbaar en opneembaar voer zorgt voor een gezonde darmflora en stabiele spijsvertering. Royal Canin Neutered Adult is hiermee ook uitermate geschikt voor honden met een gevoelige maag.

Helpt vorming van struvietstenen verminderen
Kleine honden zijn gevoelig voor het krijgen van blaasstenen. Het S/O logo op de zak betekent dat de kans op vorming van de twee meest voorkomende blaasstenen, struvietstenen en calciuloxalaatstenen, verminderd wordt. Hiermee helpt u uw hond gezonde urinewegen te behouden.

Royal Canin Neutered adult
Small Dog 3x 8 kg
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Royal Canin Neutered adult
Small Dog 3x 8 kg


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items